Now Reading:
KK Samobor postaje prvoligaš!
Full Article 2 minutes read

KK Samobor postaje prvoligaš!

kk samobor

Kaže se: želje su ponekad jedno, a stvarnost je, ipak, sasvim nešto drugo. Nakon što su se momčad i vodstvo KK Samobor pomirili s igranjem još jedne sezone u A-2 ligi, ali sa željom i nakanom osvajanja naslova, čelnici HKS-a su “ubrzali stvar”. Odlukom svih foruma Saveza, Samobor je “preskočio razred” i iduće će se sezone natjecati u 1. HKL.

– Vjerujte, sve nas u klubu je ta vijest iznendila – uzbuđeno nam je ispričao predsjednik kluba Miro Kelečić. – Tražio sam objašnjenje čelništva Saveza i dobio vrlo jednostavan odgovor. Cedevita je izašla iz Premijer lige, Dubrava iz 1. lige ušla u Premijer ligu, pa se tako otvorilo mjesto u 1. ligi. Nekolicina klubova dobila je poziv za nastup u tom stupnju, ali nemaju ni uvjete ni konkurentne momčadi pa je tako, na neki način, došao red i na nas. Mi smo u svemu bili najbolji i eto, sada smo i prije zacrtanog plana došli u priliku postati prvoligaši. Još uvijek smo svi na okupu, iako je ljeto i mnogi odmaraju. Naša uprava je u punom pogonu, igrači sa svojim trenerima u punom trenažnom procesu, a sve to gleda i nadgleda Zdravko Radulović. Ovo je izuzetno velik pomak za samoborsku košarku. Sada još i nismo potpuno svjesni nove pozicije, ali idemo dalje.-

U ove ljetne, vruće, dane, kada u Samoboru i nema nekih značajnijih sportskih događanja, ova je vijest pravo osvježenje, koje najavljuje bogatu sportsku jesen. 

www.sjever.hr/samobor.hr 29.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.