Now Reading:
ZAGORJE OVO JOŠ NIJE IMALO: Terme Tuhelj šire svoju ponudu – doznajte što se otvara u srcu Zagorja
Full Article 3 minutes read

ZAGORJE OVO JOŠ NIJE IMALO: Terme Tuhelj šire svoju ponudu – doznajte što se otvara u srcu Zagorja

terme tuhelj

Zagorje, odnosno Krapinsko-zagorska žuapnija, danas dobiva potpuno novi i jedini kamp s 5 zvjezdica u ovom dijelu Hrvatske. Riječ je o kampu Terma Tuhelj čije je otvorenje danas s početkom u 17:30 sati. Kamp sadrži parcele raspoređene u 2 zone te dodatno 2 noćne parcele koje se nalaze na samom ulasku pokraj recepcije te omogućavaju gostima koji dođu tijekom noći da se smjeste bez da remete mir durgih gostiju u kampu.

Kamp sadrži besplatan wifi. Zona A broji 20 parcela koje su gostima na raspolaganju tokom cijele godine te sadrže priključke za struju, vodu i odvod. Zona B broji 36 parcela koje sadrže priključke za struju i vodu.

Pokraj kampa nalazi se i Vodeni planet površine preko 15 000 m2 koji sadrži 5000 m2 vodene površine raspoređene na vanjsko i unutarnje kupalište.

Korištenje Vodenog planeta je BESPLATNO za korisnike kampa. Vodeni planet sadrži 4 bazena na unutarnjem kupalištu – dječji bazen s vodenim gradom, plivački bazen namjenjen rekreativnom plivanju, terapeutski bazen te wellness bazen s brojnim vodenim masažama, gejzirima i slapovima. Vanjsko kupalište sadrži 4 bazena – bazen s valovima, bazen za najmlađu djecu s vodenim životinjama, bazen s Tuhi Landom te veliki rekreacijski bazen povezan vodenom rijekom te koktel barom u vodi.

Kamp sadrži i brojne dodatne atrakcije za goste. Za najmlađe goste u kampu se nalazi atraktivno dječje igralište s brojnim atrakcijama za djecu, a za goste željne sportskih aktivnosti, tu su i teniski tereni, tereni za mini golf u samom kampu kao i teren za odbojku na pijesku koji se nalazi u sklopu bazena.

Podsjećamo kako je na prošlogodišnjim Danima hrvatskog turizma, na kojima je Zagorje – bajka na dlanu proglašena najuspješnijom turističkom destinacijom kontinentalne Hrvatske, Terme Tuhelj – Vodeni planet proglašen najuspješnijom atrakcijom godine u kategoriji rekreacija i zabava, dok je Hotel Well Tuheljske Toplice proglašen trećim najboljim wellness hotelom u Hrvatskoj.

www.sjever.hr 26.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.