Now Reading:
KRAPINSKE TOPLICE I KUMROVEC IMAJU NAJVEĆE POTENCIJALE U ZAGORJU: Krapinske Toplice svoje ostvaruju
Full Article 2 minutes read

KRAPINSKE TOPLICE I KUMROVEC IMAJU NAJVEĆE POTENCIJALE U ZAGORJU: Krapinske Toplice svoje ostvaruju

krapinske toplice

U sklopu obilježavanja Dana Općine Krapinske Toplice održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je župan Željko Kolar podsjetio kako je prije šest godina, na početku svog prvog mandata, rekao da su Krapinske Toplice i Kumrovec dvije općine koje imaju najveći potencijal i mogućnost za najveći napredak.

„To se nakon šest godina polagano ostvaruje. Mi smo kao Županija dali svoj maksimum i krenuli ranije, država nešto kasnije, ali u svakom slučaju bolje ikad nego nikad. Osim ove dvije investicije koje smo danas obišli: rekonstrukcija Zagrebačke ulice i sanacija klizišta i uređenje Doma zdravlja, izrađujemo i projektnu dokumentaciju vrijednu 485.000 kuna za novu školsku sportsku trodijelnu dvoranu. Građevinska dozvola treba bi biti izdana do konca rujna. Isto tako raspisan je i natječaj za izradu projektne dokumentacije vrijedne 1.620.000 kuna za dogradnju Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice koja uključuje 74 sobe, pet apartmana, nove bazene, novi wellness, novi kongresni centar, novi restoran i novu kuhinju. Krapinske Toplice želimo pozicionirati kao najjaču destinaciju zdravstvenog turizma u RH i to ćemo i napraviti“ – poručio je župan Kolar.

O poduzetim aktivnostima u proteklom razdoblju i planovima za naredno razdoblje govorili su načelnik Općine Krapinske Toplice i predsjednik Općinskog vijeća Ernest Svažić i Zvonko Očić, koji su na svečanosti dobitnicima uručili ovogodišnja općinska priznanja. Okupljene su također pozdravili izaslanik predsjednika Vlade RH državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić, gradonačelnik Grada Krapina Zoran Gregurović, načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Darko Car te u ime dobitnika priznanja Igor Alfirević.

www.sjever.hr 23.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.