Now Reading:
OVAKO JE IZGLEDAO VIKEND U PODRAVINI: Biciklist vozio sa 2,95 promila alkohola. Podravski “Hamilton” vozio 123 km/h tamo gdje je dozvoljeno 60
Full Article 2 minutes read

OVAKO JE IZGLEDAO VIKEND U PODRAVINI: Biciklist vozio sa 2,95 promila alkohola. Podravski “Hamilton” vozio 123 km/h tamo gdje je dozvoljeno 60

Tijekom vikenda na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke sankcionirana su 172 prometna prekršaja od kojih 30 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 75 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 30 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i tri prekršaja nepropisnog korištenja mobitela.

Tijekom provedbe pojačanog nadzora dva vozača su bila smještena u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Uhićena su tri vozača, provedena su tri žurna prekršajna postupka, u kojima su dva vozača kažnjena visokim novčanim kaznama, dok je jedan vozač kažnjen kaznom zatvora i predan u zatvor u Bjelovar.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u subotu, 20. srpnja, u 22.15 sati u Goričkoj ulici u Koprivnici, kada je 30 – godišnji vozač upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2,95 promila.

Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je u nedjelju, 21. srpnja, u 11.19 sati u Velikoj Mučnoj, kada je vozač upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 123 kilometara na sat iako je u rečenom mjestu brzina kretanja vozila ograničena na 60 kilometara na sat.

www.sjever.hr 22.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.