Now Reading:
DONOSIMO DETALJE TRAGIČNE NESREĆE U DUBRAVI KRIŽOVLJANSKOJ – U strašnoj tragediji poginuo omiljeni vatrogasac
Full Article 2 minutes read

DONOSIMO DETALJE TRAGIČNE NESREĆE U DUBRAVI KRIŽOVLJANSKOJ – U strašnoj tragediji poginuo omiljeni vatrogasac

boštjan

O prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 21. srpnja oko 15.15 sati u Varaždinskoj ulici u Dubravi Križovljanskoj u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji vozač bicikla donosimo više detalja.

Mladić u dobi od 19 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera graničnog prijelaza u smjeru Cestice. Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju prometa, prednjim je dijelom vozila udario bicikl kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 41-godišnjak. Od siline udara, vozač bicikla je odbačen udesno van kolnika gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Osobno se vozilo nakon udara zanijelo u desno i udarilo prednjim dijelom u zaštitnu metalnu ogradu kanala. Uslijed udara u ogradu, vozilo je odbačeno na kolnik gdje je na isto naletjelo osobno vozilo kojim je u suprotnom smjeru upravljao 60-godišnjak.

Tom je prilikom ozlijeđen 19-godišnji vozač koji je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju. Smrt 41-godišnjaka konstatirala je liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, nakon čega je tijelo prevezeno na Odjel patologije iste Bolnice. Očevid prometne nesreće je u suradnji s policijskim službenicima proveo zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu. Za vrijeme trajanja očevida, sve do 18.10 sati, navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Kako je na svojoj Facebook stranici objavilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Lovrečan – Dubrava, u nesreći je poginuo njihov član Boštjan Horvat.

www.sjever.hr Foto Facebook 22.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.