Now Reading:
KOLIKO JE GODINA RAZLIKE IZMEĐU VAS I VAŠEG PARTNERA ILI PARTNERICE? Saznajte idealnu razliku za sretnu vezu, ali i onu najgoru razliku
Full Article 2 minutes read

KOLIKO JE GODINA RAZLIKE IZMEĐU VAS I VAŠEG PARTNERA ILI PARTNERICE? Saznajte idealnu razliku za sretnu vezu, ali i onu najgoru razliku

ljubav

Kako bi veza između životnih partnera uspjela i bila kvalitetna u nju je potrebnu ulagati puno truda, s partnerom razgovarati otvoreno te biti spreman na odricanje. No, čini se kako i za vezu i brak postoji matematička formula, koja se krije u razlici između godina. Najsretnije su one veze, tvrdi znanost, u kojima je muškarac stariji od žene određeni broj godina, prenosi atma.hr

Kvalitetna veza i odnos između partnera ovise o nizu faktora. Razumijevanje, odricanje, požrtvovnost i naravno, ljubav ključni su za uspjeh svakog braka i veze, no čini se kako se kvaliteta veze može mjeriti i u brojkama.

Naime, prema istraživanju provedenom na 3.000 žena i muškaraca diljem Europe postoji formula koja povećava šanse za uspjeh veze ili braka.

Riječ je o razlici u godinama između partnera koja, kako tvrde znanstvenici, ima idealnu brojku.

Prema objašnjenju psihologa, veza u kojoj je muškarac stariji od žene pet godina ima najveće šanse za uspjeh!

Suprotno tome, veze u kojima je muškarac stariji 20 godina ili više imaju najmanje šanse za kvalitetan zajednički život!

Dokazano je kako žene emotivno sazrijevaju puno ranije od muškaraca te je razmak od 3 do 5 godina dovoljan da bi partneri bili na istoj emocionalnoj razini.

S druge strane, partneri različitih generacija gotovo sigurno će imati različite poglede na životne vrijednosti, drugačiji ukuse i stavove, zbog čega s vremenom može doći do nerješivih nesuglasica.

Kakva su vaša iskustva?

www.sjever.hr/atma.hr 21.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.