Now Reading:
U Varaždinu se mijenjaju direktori kao na proizvodnoj traci
Full Article 2 minutes read

U Varaždinu se mijenjaju direktori kao na proizvodnoj traci

bakić

Vlasnik COTRE Miljenko Hacek povukao se s mjesta direktora tvrtke na poziciju prokurista. Gordan Miler, nakon što je postavljen za čelnog čovjeka u ELKI (umjesto Ruđera Friganovića) i KOLEDOVČINA NEKRETNINAMA, sad je preuzeo upravljanje i matičnom tvrtkom grupacije Miljenka Haceka.

Paško Vela je 30. lipnja završio svoju polugodišnju dionicu kao član Uprave Varteksa. Da Nenad Bakić ne bude sam u Upravi, prokura je dodijeljena Miljenku Vidačeku.

Ipak, nisu sve direktorske promjene ovih dana vezane uz Varaždin. JosipGašparević bio je kao direktor u Upravi NEXUSA iz Cerne samo sedam i pol mjeseci, od listopada do svibnja. Tvrtku sad samostalno vodi suvlasnik AlenMagdić.

Jérôme Jean Jacques Bos i Stéphane Jean Michel novi su direktori AXEREAL CROATIJE iz Nove Gradiške umjesto Damiena Jean-Claudea Françoisa i Tanguyja Michela Françoisa Josepha Pouparta. Frederic Jean Pierre Sylvain Moulin ostao je član Uprave.

Tomaž Lanišek nije više direktor KNAUF INSULATIONA iz Novog Marofa. U Upravi su direktor Saša Bevec i član Uprave Stjepan Mršić, a Srećko Vukalović je prokurist.

Željko Udovičić izašao je iz suvlasništva ALFA STAN GRUPE iz Samobora. Sad je direktor Dean Šparavec jedini vlasnik tvrtke građevinske tvrtke koja je lani ostvarila 161 milijun kuna prihoda i iskazala dobit od 22,6 milijuna kuna.

Armando Vičić novi je (jedini) član Uprave ADRISOVE tvrtke ABILIA umjesto Stipanke Ivandić Štefanek, koja je podnijela ostavku.

Gilles Joseph Stéphane Méziére nije više direktor u DUKATU zbog isteka mandata. U Upravi je ostao direktorski dvojac – Alen Fontana Marek Marcin Warzyvoda, uz prokuristicu Alenku Malenicu.

www.sjever.hr/Lider.hr 20.07.2019,

Input your search keywords and press Enter.