Now Reading:
Gradonačelnici Zlatara za dlaku izmakla titula “Žena godine”
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnici Zlatara za dlaku izmakla titula “Žena godine”

auguštan petek

Nina Išek Međugorac, jedna od prvih magistrica na području odnosa javnošću u Hrvatskoj, trenutno na čelu korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma, proglašena je ženom godine 2019. Hrvatski telekom pod njezinom palicom i zajedno s Institutom za razvoj i inovativnost mladih već četvrtu godinu zaredom provodi donacijski program pod nazivom „Generacija Now“, a koliko je projekt uistinu vrijedan svjedoči i prošlogodišnja osvojena prestižna nagrada na konferenciji Native Advertising DAYS u Berlinu – donosi Lider.hr.

Ove je godine, u suradnji s Hrabrim telefonom i Djecom medija, predstavila je kampanju „Igrajmo na sigurno“ koja kao svojevrsni vodič o gamingu ukazuje na važnost pravovremene edukacije roditelja, potiče razumijevanje o toj temi te stvara preduvjete za sigurno i pametno igranje igrica.

„Znanje je za mene najisplativija investicija. S kvalitetnim obrazovanjem svi imaju jednaku priliku, bilo da su žene ili muškarci, stari ili mladi, bogati ili siromašni.  I zbog toga je ova godina za nas bila važna i velika. Preko 2000 djece u sklopu donacijskog programa Hrvatskog Telekoma nije učilo za dobru ocjenu već su kritički promišljali svijet u kojem žive te naučili kako uz pomoć tehnologije stvoriti prilike da oni, njihova obitelj te prijatelji budu zadovoljniji, a njihov život kvalitetniji. Ova nagrada dodatna je potvrda cijelom korporativnom svijetu da kompanije s višom svrhom mogu značajno doprinijeti u stvaranju boljeg društva. Presudno je da mi u odnosima s javnošću čujemo i osjetimo potrebe zajednice te usmjerimo organizacije u kojima radimo na odgovorno ponašanje u društvu“, izjavila je Nina Išek Međugorac nakon proglašenja.

Uz nju, u užem su izboru za Ženu godine redom bile iznimne i uspješne žene; diplomirana ekonomistica Jasenka Auguštan-Pentek, gradonačelnica grada Zlatara, zatim Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica istraživačke emisije „Provjereno“ i magistrica medicine Ana Barić.

www.sjever.hr/Lider.hr

Input your search keywords and press Enter.