Now Reading:
Slaven Belupo izgubio u prijateljskoj utakmici od poljskog Slaska
Full Article 3 minutes read

Slaven Belupo izgubio u prijateljskoj utakmici od poljskog Slaska

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa u prijateljskoj su utakmici igranoj na Rogli poraženi od poljskog Slaska rezultatom 2:0. Trener Ivica Sertić u današnjem je susretu dao veću minutažu igračima koji su do sada manje igrali kako bi svi imali priliku dokazati da mogu konkurirati za prvi sastav.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Poljaci su poveli u 22. minuti. Gaska se sjurio sam prema vrataru Markoviću i matirao ga u situaciji jedan na jedan za 1:0. Desetak minuta kasnije odlično je centrirao Goda, ali je Mladen ostao nekoliko centimetara prekratak i tako propustio lijepu priliku. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao te je Slask na odmor otišao s minimalnom prednošću.

Nastavak susreta vrlo dobrom prilikom otvorila je naša momčad. Iharoš je centrirao, a Limin udarac glavom s 13-ak metara obranio je vratar Slaska. Iskoristili su to igrači poljske momčadi i preko Szczepana povisili na 2:0 u 51. minuti. Blizu pogotka za Slaven bio je Bogojević u 70. minuti, ali je opet siguran bio Kajzer. Dvije minute kasnije pokušao je i Ejupi, ali nije bio precizan. Preuzela je naša momčad inicijativu u posljednjih pola sata. Pokušao je još jednom Bogojević do kraja utakmice, no poslao je loptu pokraj gola iskosa s desne strane.

Rogla, Slovenija – prijateljska utakmica

WKS Slask Wroclaw – NK Slaven Belupo 2:0 (1:0)

Slask: Kajzer – Dankowski, Golla, Celeban, Štiglec – Gaska, Labojko, Chrapek – Palaszewski, Szczepan, Cholewiak. Još su igrali: Szczerbal, Poprawa, Placheta, Expostito, Pawelec, Musonda, Bergier, Holownia, Lyszczarz, Broz, Borun Trener: Witezlav Lavicka.

Slaven Belupo: Marković – Hlevnjak, Zirdum, Božić – Iharoš, Puclin, Plantak, Jajalo, Goda – Mladen, Lima. Od 60.: Filipović – Nowak, Međimorec, Martinaga – Karamarko, Bačelić Grgić, Paracki, Čanađija, Delić – Bogojević, Ejupi.  Trener: Ivica Sertić.

Suci: Pahole, Štefane, Lunežnik

Strijelci: 1:0 Gaska 22′, 2:0 Szczepan 51′

Tekst i foto NK Slaven Belupo 07.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.