Now Reading:
Zbog sve većeg problema s pripadnicima Romske nacionalne manjine u Međimurje stiglo deset novih policajaca – jesmo li bliže rješenju problema?
Full Article 2 minutes read

Zbog sve većeg problema s pripadnicima Romske nacionalne manjine u Međimurje stiglo deset novih policajaca – jesmo li bliže rješenju problema?

policija

Deset policijskih službenika rješenjima pomoćnika ministra unutarnjih poslova premješteno je u Policijsku upravu međimursku. Radi se o mladim policijskim službenicima (srednja stručna sprema), koji su dosadašnje radne zadaće obavljali na području drugih policijskih uprava, a njihova prebivališta su na području Međimurske, odnosno Varaždinske županije. Time je ostvaren prvi dio najave ministra unutarnjih poslova, dr. sc. Božinovića o povećanju broja policijskih službenika za područje Policijske uprave međimurske.

romi

Jučer, 10. lipnja 2019. godine u sjedištu Policijske uprave dobrodošlicu su im uputili načelnik, Ivan Sokač i njegov zamjenik Vladimir Faber uz članove užeg kolegija rukovoditelja. Mlade kolegice i kolege, na obostrano zadovoljstvo, odmah su raspoređeni na svoja nova radna mjesta u policijskim postajama u Čakovcu, Murskom Središću i Prelogu.

www.sjever.hr 11.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.