Now Reading:
Varteks opet izgubio i Bednji prepustio drugo mjesto
Full Article 3 minutes read

Varteks opet izgubio i Bednji prepustio drugo mjesto

varteks

Treći uzastopni poraz, kojeg su danas doživjeli u Jalžabetu, koštao je Varteksovce drugog mjesta. Bednja je doma lako pobijedila Omladinac iz Novog Sela Rok (6:1) i tako zasjela na drugu poziciju. Varteks je u Jalžabetu poveo preko Domjana u 22. minuti, ali je šest minuta kasnije poravnao Bručić. Potom je Šoštarić u 35. minuti iz penala opet doveo Varteks do vodstva, ali je u zadnjim sekundama prvog dijela rezultat izjednačio Hanc, također iz penala.

Treba spomenuti kako je Varteks u prvom dijelu propustio dvije, tri, idealne prilike kada su domaći doslovce s gol crte izbacivali loptu u polje. U nastavku je Varteks imao inicijativu, ali nije stvorio baš neke prilike, a domaći su iz jedne kontre, opet preko Hanca, u 65. minuti došli do pobjedonosnog gola.

Vrijednu pobjedu ostvarila je Careva Dubravka/Zagorac koja je u Čakovcu svladala Slogu 2:1. Ladić je doveo Čakovčane u vodstvo u 26. minuti, izjednačio je Šestak iz jedanaesterca u u 28. minuti, a pobjedu Dubravki donosi Katalenić deset minuta prije kraja. Nedeljanec je protiv Mladosti imao veliku dominaciju i velik broj prilika koje nije iskoristio i gosti su na koncu odnijeli bod. Novomarofski nogometni „cirkus“ došao je do vrhunca.

Marofčani se nisu ni pojavili u Dunjkovcu kako bi odigrali tekmu sa Međimurcem pa će ona biti registrirana 3:0 za domaćine. Prvak Polet rutinirano je obavio posao u Nedelišću te je golovima Čurina i Mezge pobijedio 2:0.

Rezultati 29. kola 4. lige Vž-Čk: Dinamo – Podravina 2:1, Sloga – Dubravka/Zagorac 1:2, Nedelišće – Polet 0:2, Međimurec – Novi Marof 3:0 (B.B.), Jalžabet – Varteks 3:2, Nedeljanec – Mladost Komet 0:0, Bednja – Omladinac 6:1, Rudar – Pušćine 0:3.
Poredak: 1. Polet 70, 2. Bednja 59, 3. Varteks 58, 4. Međimurec 48, 5. Pušćine 47, 6. Rudar 41, 7. Nedelišće 41 itd.

r.lukavečki/sjever,hr 10.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.