Now Reading:
Veterani NK Zagorec – Krapina, prvaci Hrvatske !
Full Article 2 minutes read

Veterani NK Zagorec – Krapina, prvaci Hrvatske !

nk zagorec

U Poreču je prošli vikend održano 19. prvenstvo veterana HNS-a na kojem su i ove godine zaigrali i veterani krapinskog Zagorca.  Ove godine se okupio rekordan broj ekipa, čak 30.

U tako jakoj  konkurenciji veterani NK Zagorec su ostvarili 6 pobjeda u  6 utakmica, te su zasluženo osvojili naslov prvaka Hrvatske. Veterani NK Zagorec su već duži niz  godina u samom vrhu veteranskog nogometa u Hrvatskoj. Dva puta su osvojili drugo mjesto, jednom su bili treći,  a ove godine su odličnim igrama osvojili prvo mjesto.

Na svom putu do naslova Prvaka padali su jedan za drugim , prvo Jaska, zatim ekipa NK Omladinac iz Herešina,  zatim NK Zaprešić /ova je utakmica bila prekinuta zbog fizičkog napada na pomoćnog suca od strane igrača NK Zaprešić/, a kasnije je zbog toga registrirana rezultatom 3:0 za Zagorec. U četvrtfinalu je savladana Mladost iz Obrezine. U polufinalu veterani NK Zagorec Krapinčani sastali su se s prošlogodišnjim prvacima, ekipom AK Siget-Hrvatski dragovoljac, a utakmica je završila  pobjedom Zagorca i rezultatom 2-1 . Do naslova prvaka došli su pobjedom nad ekipom Save Strmec , pogotkom koji je postigao Nikola Štrok.

Ovaj zaista veliki uspjeh postigli su: Danijel Končevski, Davor Piljek, Damir Ferček, Alen Ferček, Ivica Antolić, Ivan Zubić, Miljenko Kunštek, Robert Varjačić, Nikola Štrok, Marko Pastorčić, Ivan Ivanović, Mladen Šerek, Ivica Smiljanec, Stjepan Kozina, Mario Kovačec, Milan Gorup, Dražen Šimunić, Rudolf Mužek i Dragutin Pušelj. Voditelj ove ekipe prvaka bio je SlavkoTepuš.

www.sjever.hr/zagorec.hr

Input your search keywords and press Enter.