Now Reading:
Komadom drvenog okvira vrata izudarao i ozlijedio izvanbračnu suprugu
Full Article 2 minutes read

Komadom drvenog okvira vrata izudarao i ozlijedio izvanbračnu suprugu

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (1980.) i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva.

Prema informacijama iz DORH-a postoji osnovana sumnja da je 39-godišnjak 28. svibnja 2019. u kući u jednom mjestu u okolici Koprivnice, komadom drvenog okvira vrata kojeg je rukama otrgnuo, zadao svojoj 36-godišnjoj izvanbračnoj supruzi, koju je prethodno u ranijem razdoblju fizički napadao i tjelesno ozljeđivao, više udaraca po glavi i ruci i time joj nanio teške tjelesne ozljede (višedijelni prijelom desne lakatne kosti i prijelom desne nadlaktične kosti te više rana razderotina glave). Oštećena 36-godišnjakinja je uspjela pobjeći iz kuće.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 39-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

www.sjever.hr/aktualno.hr 03.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.