Now Reading:
U POVODU DANA GRADA: Popularna “salatara” sutra stiže u Čakovec
Full Article 2 minutes read

U POVODU DANA GRADA: Popularna “salatara” sutra stiže u Čakovec

davis cup

Nakon što su danas, u ponedjeljak, zbog lošeg vremena otkazani pojedini događaji, program obilježavanja Dana grada nastavlja se u utorak mnoštvom planiranih aktivnosti. Dopuste li to vremenske prilike, prijepodne će u Perivoju Zrinskih zajedno vježbati čakovečki sportaši i zainteresirani građani, u organizaciji Zajednice sportskih udruga Čakovca – doznajemo u Gradu Čakovcu.

U 12 sati slijedi otvaranje dječjeg igrališta u Ulici Dobriše Cesarića u Čakovcu. Gradska kavana Čakovec je domaćin izložbe „Pokal Davis Cupa i Čakovčani u Davis Cupu“. Suorganizator izložbe je gradska Zajednica sportskih udruga, a popularna „salatara“ koju je hrvatska Davis Cup reprezentacija osvojila prošle godine kao pobjednica natjecanja, u Gradskoj kavani će biti izložena do 2. lipnja.

U Centru za kulturu i Knjižnici Nikola Zrinski u 19 sati se otvaraju izložbe Čakovec nekoć 3 i Čakovec 80-ih. Riječ je o fotografijama koje su za prigodu izložbe donirali sami građani, a neke od njih su bile objavljivane na facebook stranici Čakovčanke & Čakovčanci.

-Sutrašnji program trebao je završiti plesnom predstavom Na dlanu jezera, u izvođenju Studija suvremenog plesa Teuta. U jezeru podno zidina Starog grada, predstava će se održati u četvrtak, 30. svibnja u 20:30 sati. Kako su ovogodišnji programi na otvorenom popraćeni uglavnom lošim vremenskim uvjetima, pravovremeno ćemo vas obavijestiti o eventualnim odgodama programa – poručuju iz Grada Čakovca.

s.kalajdžija/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.