Now Reading:
Ministrica Žalac potpisuje ugovore koji u Podravinu “šalju” 4,5 milijuna kuna
Full Article 2 minutes read

Ministrica Žalac potpisuje ugovore koji u Podravinu “šalju” 4,5 milijuna kuna

žalac

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za dodjelu financijskih sredstava u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2019. godinu, a za područje Koprivničko-križevačke županije odobreno je 20 projekata ukupne vrijednosti 4.530.000,00 kuna.

Županiji je odobren projekt „Sanacija krovišta iznad školske športske dvorane Osnovne škole Sidonije Rubido Erdödy“ za koji je dobila 80 tisuća kuna, a općine koje su ostvarile sredstva su Hlebine, Gornja Rijeka, Koprivnički Bregi, Sokolovac, Gola, Novigrad Podravski, Kalnik, Đelekovec, Drnje, Ferdinandovac, Sveti Ivan Žabno i Legrad.

U ime Županije, ugovor s ministricom regionalnog razvoja Gabrijelom Žalac danas će za nekoliko sati potpisati zamjenik župana Darko Sobota a potpisivanju će prisustvovati i načelnici spomenutih općina.

Cilj Programa održivog razvoja lokalne zajednice je pridonijeti održivom razvoju lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture te gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji potpomognutih područja radi uravnoteženog regionalnog razvoja svih krajeva Republike Hrvatske.

s.kalajdžija/sjever.hr 21.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.