Now Reading:
Svaki dan kiša, pa red sunca, pa red oblaka. Dobra je vijest da bi Praznik rada trebao biti sunčan
Full Article 2 minutes read

Svaki dan kiša, pa red sunca, pa red oblaka. Dobra je vijest da bi Praznik rada trebao biti sunčan

kiša

Prema riječima HRT-ovih meteorologa, vlažan i nestabilan zrak zadržavat će se iznad našeg dijela Europe pa će i dalje biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, gotovo svakodnevno će biti povremene kiše, ponegdje i pljuskova s grmljavinom. No, dobra je vijest da bi najsunčaniji dan trebao biti u srijedu na Praznik rada.

Danas nas očekiuje promjenljivo, u unutrašnjosti i pretežno oblačno mjestimice s kišom i pljuskovima, na Jadranu i grmljavinom. Lokalno je moguća obilnija kiša, osobito u gorskim krajevima te na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana. U najvišem gorju povremeno će biti snijega. Puhat će slab do umjeren, u zapadnim krajevima povremeno jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar. Na sjevernom Jadranu puhat će umjerena do jaka bura, u Dalmaciji sjeverozapadnjak i zapadnjak, na krajnjem jugo jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 12 i 17, a u gorju od 5 do 10 °C.

Sutra također promjenjivo i nestabilno mjestimice s kišom ili ponekim pljuskom, češće na istoku, u gorju i na jugu. Vidljivost će povremeno biti smanjena zbog kiše, ujutro u unutrašnjosti moguće i magle. I dalje svježe. Više suha vremena i sunčanih razdoblja bit će duž obale u drugom dijelu dana. Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni i zapadni, na krajnjem jugu i jugozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša uglavnom između 12 i 17.

s.kalajdžija/sjever.hr/DHMZ 29.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.