Now Reading:
Dabrovi i dalje gaze sve pred sobom!
Full Article 2 minutes read

Dabrovi i dalje gaze sve pred sobom!

dabrovi

Dabrovi i dalje gaze sve pred sobom u ovoj Ligi za ostanak. Rekli smo već, našli su se tu sasvim slučajno, spletnom nesretnih okolnosti, ali prihvatili su ovaj „izazov“, ovu grčevitu borbu za ostanak koja ih motivira do krajnjih granica. Milina je gledati te mlade dečke kako se bore za svoj klub i svoj grad. Rudanu nisu dali šansu. Niti jednom nisu gosti bili u vodstvu, imali su samo jednom „egal“ (4:4) u 10. minuti. Sve ostalo bilo je u znaku raspoloženih, razigranih, borbenih igrača Varaždina koji su u prepunom Graberju nošeni žestokim bodrenjem svojih navijača, svojih kadeta, došli do nove pobjede koja ih još više približava cilju, ali kako Belko kaže, nije još sve gotovo.


– Bila je ovo rovoska borba s obje strane, borba za goli život. Rudan je došao u Varaždin po bodove, ali podigao sam dečke na maksimalno borbenu razinu. Borili su se sjajno, a publika je bila fenomenalna. Bila je ovo prava derbi utakmica u kojoj se odlučivalo tko će opstati, a tko ispasti iz lige. Uglavnom, čestitam mojim dečkima na maksimalnoj požrtvovnosti, ali i publici što nas je tako zdušno bodrila. Idemo dalje, još nije ništa gotovo, čeka nas sljedeći tjedan Gorica, ali na dobrom smo putu – rekao je po završetku utakmice Alan Belko, trener GRK Varaždin.

GRK Varaždin –Rudan 26:22 (11:8)
GRK Varaždin: Meštrić 12, Črnila (2), Špruk 5, Vujović 3, Novak 8, Vojnović, Divjak, Vidaček 3, Puček, Budinski 2, Artić, Matić, Šerić 2, Hrman, Trojko 3, Kaštelan.
Rudan: Juričić (8), D. Stingl, Copić (2), Derossi, Dukić, Mileta 6, Gajica 1, Šehić 4, Vozila, Ratkajec 2, T. Stingl, Bučaj 1, Kostić 1, Griparić, Miličević, Marić 6, Puljić 1.
Sedmerci: Varaždin 2/4, Rudan 3/5. Isključenja: Varaždin 4, Rudan 10 minuta.

r.lukavečki/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.