Now Reading:
Sjednica Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije
Full Article 2 minutes read

Sjednica Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije

sjednica stozera

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije u Krapini održana je sjednica Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije. Sjednicom je predsjedao načelnik Stožera zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek.

Tema sjednica Stožera civilne zaštite bila je vezana uz pripremu požarne sezone, što je obveza koja proizlazi iz Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2019. godini. Stožer je razmotrio stanje zaštite od požara na području Županije, usvojio Plan operativne provedbe Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2019. godini za područje Županije i Plan aktivnog uključenja svih subjekata zaštite od požara na području Županije s lokalitetima i prostorima za uspostavu odgovarajućih zapovjednih mjesta za koordinaciju gašenja požara sukladno odredbama Plana intervencija kod velikih požara.

Također je rasrpavljano i o provođenju pripremnih mjera za turističku sezonu, o organizaciji vježbe operativnih snaga civilne zaštite u ovoj godini, te je dan pregled financijskih sredstava planiranih u Proračunu Županije za 2019. godinu namijenjenih za sustav civilne zaštite.

www.sjever.hr 26.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.