Now Reading:
Saznajte što će se sve obnavljati u bolničkim kompleksima u Toplicama, Marofu, Lepoglavi i Klenovniku
Full Article 1 minutes read

Saznajte što će se sve obnavljati u bolničkim kompleksima u Toplicama, Marofu, Lepoglavi i Klenovniku

bolnica

Dožupan Robert Vugrin na 10. sjednici Županijske skupštine iznio je prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduživanje za energetsku obnovu bolničkih kompleksa u Varaždinskim Toplicama, Varaždinu, Novom Marofu, Klenovniku i Lepoglavi.

Tako je projekt energetske obnove Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice koji predviđa obnovu skupa zgrada Terme, Konstantinov dom, Hidroterapija terme i Konstantinovu kupelj iznosi preko 42 milijuna kuna, od čega je preko 21 milijun bespovratnih sredstava.

Nadalje, s energetskom obnovom kreće se i na zgradi Lovrine kupelji u vrijednosti od 4,1 milijun bespovratnih sredstava, a potrebno je osigurati još 4 milijuna kuna. Također, Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin energetski će se obnoviti projektom vrijednim preko 28 milijuna kuna, od čega je 14,6 bespovratnih sredstava iz EU fondova.

U Općoj bolnici Varaždin energetski će se obnoviti zgrada paviljona, ležaona i laboratorij u Klenovniku u vrijednosti preko 7,5 milijuna kuna, a pritom je odobreno 3,9 bespovratnih sredstava iz EU fondova. Uz spomenuto, u Lepoglavi, Novom Marofu i Varaždinskim Toplicama obnavljat će se domovi zdravlja u ukupnoj vrijednosti 11 milijuna kuna.

m.horvat/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.