Now Reading:
Proslavite Praznik rada u Koprivnici uz Prljavo kazalište i 4.500 besplatnih porcija graha
Full Article 2 minutes read

Proslavite Praznik rada u Koprivnici uz Prljavo kazalište i 4.500 besplatnih porcija graha

prljavo kazalište

Bogati program u povodu obilježavanja Praznika rada, sada već tradicionalnog „Pan Festa-a“, u organizaciji Grada Koprivnice, Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac i Carlsberg Croatie očekuje građane Koprivnice i okolice. U subotu, 27. travnja od 10 sati, Sajmom cvijeća i tradicijskih obrta te obilježavanjem Međunarodnog dana plesa, počinje službena ovogodišnja proslava Praznika rada.

Gradonačelnik Mišel Jakšić ponosan je na tradiciju obilježavanja Praznika rada u našem gradu.„Nastavljamo jednu lijepu tradiciju koja traje u ovom gradu desetljećima, a to je da na jedan svečani način obilježavamo dan radnika, dan svih onih ljudi koji stvaraju i skrbe o ovom gradu, ali se prisjećamo i svih onih koji su desetljećima prije nas stvarali ovaj grad. Usporedno s time, obilježavamo i na neki način prvu obljetnicu promjena i iskoraka koje smo napravili u životu Gradske uprave, ali i u životu svih ostalih gospodarskih subjekata koji djeluju u našem gradu“ .

Predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec osvrnula se na ovogodišnji program manifestacije. „Tradicionalnom budnicom Puhačkog orkestra Grada Koprivnice u jutarnjim satima 1. svibnja, počinju najiščekivaniji događaji toga dana. Podjela četiri i pol tisuće porcija prvosvibanjskog graha početi će u 12 sati, a i ove godine za to se pobrinula Podravka. Vrhunac proslave bit će večernji koncert Prljavog kazališta s početkom u 20 sati“.

Event manager Carlsberg Croatie Darko Petrović, najavio je podjelu piva koje se nalazi u njihovom asortimanu Blanc 1664, ali i novu nagradnu igru. „S prvim danom mjeseca svibnja krećemo s novom nagradnom igrom, u kojoj ćemo dijeliti iPhone XS, električne bicikle, televizore te svakog dana po tisuću kuna, uz glavnu nagradu od 365 tisuća kuna na potrošačkoj kartici“.

Predstavljanju programa prisustvovao je i pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec. „Iza nas je već više od 40 godina karijere, a ipak nas još i dalje veseli svaki izlazak na pozornicu pred našu vjernu publiku. I dalje sviramo 50 – 60 koncerata godišnje, što znači da smo u dobroj formi nakon svih ovih godina. U Podravinu navratimo svako malo i uvijek se super provedemo te se veselimo ponovnom susretu s Koprivnicom i odličnom publikom“.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.