Now Reading:
Poziv za sudjelovanje na 14. Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije
Full Article 2 minutes read

Poziv za sudjelovanje na 14. Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije

sajam udruga

Na prostoru središnjeg gradskog trga u Oroslavju, 25. svibnja ove godine biti će održan 14. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije. Uz neformalno druženje, biti će pripremljen i prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga, a Sajam će biti otvoren od 10 do 13 sati.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam je namijenjen svim udrugama i njihovim članovima te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivaju i predstavnici raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (savjeti mladih, savjeti za razvoj civilnog društva, povjerenstava…).

Za sudjelovanje na Sajmu potrebno je popuniti prijavnicu koja se nalazi na stranicama Krapinsko-zagorske županije do 10. svibnja ove godine.

14. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s udrugom Petrože-Krušljevo Selo, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i Udrugom Mraz uz potporu Krapinsko-zagorske županije, Grada Oroslavja i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U slučaju kiše Sajam će biti održan u zatvorenom prostoru Doma kulture.

m.sopek/sjever.hr 25.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.