Now Reading:
Poziv za sudjelovanje na 14. Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije
Full Article 2 minutes read

Poziv za sudjelovanje na 14. Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije

sajam udruga

Na prostoru središnjeg gradskog trga u Oroslavju, 25. svibnja ove godine biti će održan 14. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije. Uz neformalno druženje, biti će pripremljen i prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga, a Sajam će biti otvoren od 10 do 13 sati.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam je namijenjen svim udrugama i njihovim članovima te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivaju i predstavnici raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (savjeti mladih, savjeti za razvoj civilnog društva, povjerenstava…).

Za sudjelovanje na Sajmu potrebno je popuniti prijavnicu koja se nalazi na stranicama Krapinsko-zagorske županije do 10. svibnja ove godine.

14. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s udrugom Petrože-Krušljevo Selo, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i Udrugom Mraz uz potporu Krapinsko-zagorske županije, Grada Oroslavja i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U slučaju kiše Sajam će biti održan u zatvorenom prostoru Doma kulture.

m.sopek/sjever.hr 25.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.