Now Reading:
JEDNOGLASNA ODLUKA Varaždin će 2020. biti domaćin stolnoteniskog EP-a za igrače do 21 godine
Full Article 2 minutes read

JEDNOGLASNA ODLUKA Varaždin će 2020. biti domaćin stolnoteniskog EP-a za igrače do 21 godine

redjep-grabaric

Lijepe vijesti stižu iz Budimpešte gdje je potvrđeno da će Varaždin 2020. biti domaćin stolnoteniskog Europskog prvenstva do 21 godine koje će se igrati od 4. do 8. ožujka.

Hrvatska delegacija u sastavu Ronald Ređep i Aleksandar Grabarić predstavila je čelnicima ETTU-a kandidaturu nakon čega je jednoglasno odlučeno da Varaždin zadovoljava sve uvjete.

– Ovo je veliki uspjeh za klub Starr, za sport, stolni tenis i Hrvatsku. Europsko prvenstvo do 21 godine je po rangu drugo najjače stolnotenisko natjecanje u Europi. Prezentacija je bila odlična, a istodobno smo im dali nekoliko ideja s obzirom da je riječ o novijem natjecanju, ali će s vremenom biti sve jače. Delegacija će uskoro doći u obilazak to jest inspekciju, a siguran sam da će biti ugodno iznenađeni – istaknuo je predsjednik STK Starr i direktor organizacijskog odbora EP-a Ronald Ređep te se pritom zahvalio svima koji ih podupiru u ovoj akciji:
– Hvala Gradu Varaždinu na podršci, ali iako smo klub iz Varaždina djelujemo i odlično surađujemo s ostalim sredinama Sjeverozapadne Hrvatske. Zato bih se na podršci u ovom projektu zahvalio jednom od glavnih sponzora kluba LifeClass termama Sveti Martin, Međimurskoj županiji, Općini Sveti Martin i turističkoj zajednici Sveti Martin, a nadam se da će se uskoro pridružiti i Turistička zajednica Grada Varaždina.

– Varaždin je grad kulture, mladih i sporta, i jedva čeka da ugosti ovakve događaje. Drago mi je da su sve strukture vlasti prepoznale dobre namjere progresivnog kluba kao što je Starr, koji je dvije godine uzastopce prvak države, kao i čelnika kluba Ronalda Ređepa – dodao je Aleksandar Grabarić, glavni čovjek Brzih medija, tvrtke koja surađuje sa Starrom i koja sudjeluje u organizaciji ovog događaja.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.