Now Reading:
Osim Zaboka gužve od danas kreću i u Varaždinu. Sanacija nadvožnjaka preko kojeg većina stiže u centar grada
Full Article 1 minutes read

Osim Zaboka gužve od danas kreću i u Varaždinu. Sanacija nadvožnjaka preko kojeg većina stiže u centar grada

radovi na cesti

Od danas pa sve do 15. kolovoza ove godine za promet svih motornih vozila zatvara se dio Gospodarske ulice od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do raskrižja s Istočnom obilaznicom grada Varaždina, zbog izvođenja radova sanacije nadvožnjaka „Varteks“, podsjećaju iz Policijske uprave varaždinske.
Za vrijeme privremenog zatvaranja navedene dionice, promet će se odvijati obilazno Zagrebačkom ulicom i Istočnom obilaznicom grada Varaždina, a sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji.
Iz policije mole sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije i znakova koje će davati ovlaštene službene osobe.

To je prva temeljita obnova tog nadvožnjaka koji je doista u jadnom stanju, rekao je nedavno varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i poručio:
– Molim građane za strpljenje jer uklonit će se sve do nosive konstrukcije, dakle nije to samo obnova kolnika koja bi završila za mjesec dana. Radovi će sigurno trajati najmanje tri mjeseca.
Cijena obnove nadvožnjaka je oko 5 milijuna kuna bez PDV-a, a radove će izvoditi zajednica ponuditelja Colas Hrvatska i Geotehnika.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.