Now Reading:
Uživajte u idealnom blagdanskom vremenu
Full Article 2 minutes read

Uživajte u idealnom blagdanskom vremenu

sunce

U 6 sati u Krapini 3 Celijeva stupnja, Križevcima 2, Varaždinu su izmjerena 3 Celzijeva stupnja, Zagrebu 4, a u Bednji 0 Celziijevih stupnjeva.

Prema prognozi DHMZ-a danas, na Uskrs, pretežno sunčano i toplo. Vjetar na kopnu slab, a na Jadranu do umjereno jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25 °C.

Biometeorološke prilike će biti uglavnom povoljne. U drugom dijelu dana se kod izuzetno osjetljivih meteoropata i kroničnih bolesnika mogu javiti umor, manjak energije i glavobolja.

Sutra, na Uskrsni ponedjeljk, u unutrašnjosti će prevladavati sunčano uz slab do umjeren jugozapadnjak, na krajnjem istoku i jugoistočnjak. Na Jadranu djelomice sunčano, pred kraj dana uz porast naoblake te mjestimičnu kišu. Puhat će umjereno, od sredine dana i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 3 do 7, uz obalu od 10 do 13. Najviša dnevna temperatura od 18 do 23 °C.

Biometeorološke prilike će u prvom dijelu dana biti uglavnom povoljne. Tijekom dana će se pogoršavati, pa se kod osjetljivijih meteoropata mogu javiti umor, razdražljivost i glavobolja.

Pojačane tegobe mogu osjećati i kronični bolesnici. Tegobe će biti izraženije na južnom Jadranu.
Prolazna promjena vremena očekuje nas u utorak s kišom i najvišom dnevnom temperaturom do 13 Celzijevih stupnjeva.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.