Now Reading:
Uživajte u idealnom blagdanskom vremenu
Full Article 2 minutes read

Uživajte u idealnom blagdanskom vremenu

sunce

U 6 sati u Krapini 3 Celijeva stupnja, Križevcima 2, Varaždinu su izmjerena 3 Celzijeva stupnja, Zagrebu 4, a u Bednji 0 Celziijevih stupnjeva.

Prema prognozi DHMZ-a danas, na Uskrs, pretežno sunčano i toplo. Vjetar na kopnu slab, a na Jadranu do umjereno jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25 °C.

Biometeorološke prilike će biti uglavnom povoljne. U drugom dijelu dana se kod izuzetno osjetljivih meteoropata i kroničnih bolesnika mogu javiti umor, manjak energije i glavobolja.

Sutra, na Uskrsni ponedjeljk, u unutrašnjosti će prevladavati sunčano uz slab do umjeren jugozapadnjak, na krajnjem istoku i jugoistočnjak. Na Jadranu djelomice sunčano, pred kraj dana uz porast naoblake te mjestimičnu kišu. Puhat će umjereno, od sredine dana i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 3 do 7, uz obalu od 10 do 13. Najviša dnevna temperatura od 18 do 23 °C.

Biometeorološke prilike će u prvom dijelu dana biti uglavnom povoljne. Tijekom dana će se pogoršavati, pa se kod osjetljivijih meteoropata mogu javiti umor, razdražljivost i glavobolja.

Pojačane tegobe mogu osjećati i kronični bolesnici. Tegobe će biti izraženije na južnom Jadranu.
Prolazna promjena vremena očekuje nas u utorak s kišom i najvišom dnevnom temperaturom do 13 Celzijevih stupnjeva.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.