Now Reading:
Sretan Uskrs korisnicima Doma za starije i nemoćne poželjeli župan Čačić i savjetnica Martinčević
Full Article 2 minutes read

Sretan Uskrs korisnicima Doma za starije i nemoćne poželjeli župan Čačić i savjetnica Martinčević

uskrs dom umirovljenika

Na Veliku subotu župan Radimir Čačić, savjetnica Natalija Martinčević, zamjenici Tomislav Paljak i Robert Vugrin sa suradnicima su već tradicionalno posjetili korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.
U pratnji ravnateljice Vesne Vidović Oreški, predsjednice Upravnog vijeća Doma Mire Letić i predsjednika Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije Vladimira Kozjaka obišli su 300-tinjak korisnika, kojima su podijelili puding za ručak, čokoladna jaja i zečeve.

– Želimo vam sretan Uskrs uz obilje zdravlja i mira – poželjeli su umirovljenicima.
Župan Čačić je rekao da su mu posebno lijepi susreti s korisnicima Doma, u kojem se različitim aktivnostima i programima potiče zajedništvo. Izvijestio je korisnike da je u tijeku realizacija velikog EU projekta energetske obnove zgrade, kojim će im biti osigurani još kvalitetniji uvjeti smještaja.

– Ove godine će Dom za starije i nemoćne osobe proslaviti 40 godina rada, a u obnovu zgrade će biti uloženo 28 milijuna kuna. Iz EU fondova osigurali smo 14,6 milijuna kuna, a iz nacionalnog fonda još 7,3 milijuna kuna. To je značajna investicija, jer ne samo da će zgrada vizualno promijeniti izgled, nego će se ostvarivati uštede na energentima i osigurati kvalitetniji uvjeti boravka. Osim što će biti rekonstruirane kotlovnice, obnovljene fasade i postavljena solarna elektrana, za korisnike je posebno važno što će sve sobe biti klimatizirane – rekao je župan Čačić.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.