Now Reading:
Sretan Uskrs korisnicima Doma za starije i nemoćne poželjeli župan Čačić i savjetnica Martinčević
Full Article 2 minutes read

Sretan Uskrs korisnicima Doma za starije i nemoćne poželjeli župan Čačić i savjetnica Martinčević

uskrs dom umirovljenika

Na Veliku subotu župan Radimir Čačić, savjetnica Natalija Martinčević, zamjenici Tomislav Paljak i Robert Vugrin sa suradnicima su već tradicionalno posjetili korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.
U pratnji ravnateljice Vesne Vidović Oreški, predsjednice Upravnog vijeća Doma Mire Letić i predsjednika Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije Vladimira Kozjaka obišli su 300-tinjak korisnika, kojima su podijelili puding za ručak, čokoladna jaja i zečeve.

– Želimo vam sretan Uskrs uz obilje zdravlja i mira – poželjeli su umirovljenicima.
Župan Čačić je rekao da su mu posebno lijepi susreti s korisnicima Doma, u kojem se različitim aktivnostima i programima potiče zajedništvo. Izvijestio je korisnike da je u tijeku realizacija velikog EU projekta energetske obnove zgrade, kojim će im biti osigurani još kvalitetniji uvjeti smještaja.

– Ove godine će Dom za starije i nemoćne osobe proslaviti 40 godina rada, a u obnovu zgrade će biti uloženo 28 milijuna kuna. Iz EU fondova osigurali smo 14,6 milijuna kuna, a iz nacionalnog fonda još 7,3 milijuna kuna. To je značajna investicija, jer ne samo da će zgrada vizualno promijeniti izgled, nego će se ostvarivati uštede na energentima i osigurati kvalitetniji uvjeti boravka. Osim što će biti rekonstruirane kotlovnice, obnovljene fasade i postavljena solarna elektrana, za korisnike je posebno važno što će sve sobe biti klimatizirane – rekao je župan Čačić.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.