Now Reading:
Na Marini predstavljena brojna događanja u Prelogu
Full Article 2 minutes read

Na Marini predstavljena brojna događanja u Prelogu

prelog

„Bogatstvo događanja u Prelogu, nešto je na što smo ponosni“, rekao je uglas sa svojim suradnicima gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Tiskovna konferencija održana je na prekrasnom prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina u Prelogu, prostoru koji dolaskom ljepših dana, polako postaje centar života vikendom stanovnika Preloga. Uz Ivana Gradečaka iz Turističke zajednice Grada Preloga i Željka Sokača iz Grada Preloga, predstavljena su brojna događanja u Prelogu u sljedećih nekoliko mjeseci. Sve počinje Sajmom cvijeća, koji će se održati od 26. do 28. travnja, a ove je godine dvadeseti po redu. Nakon toga slijedi Prvomajska biciklijada, Sportske igre mladih sa koncertom Miroslava Škore, Festival jagoda, gostovanje Ansambla Lado. Opera pod zvijezdama ove godine u Prelog dovodi „4 tenora“, od 15. do 21. srpnja, održat će se 39. Svjetsko klupsko ribolovno prvenstvo, a krajem mjeseca srpnja slijedi i drugi po redu Kup Grada Preloga u preponskom jahanju.

Ovdje treba dodati i proslavu mjesnih blagdana u svim naseljima Grada Preloga, zatim koncerte Udruge umirovljenika, Puhačkog orkestra Grada Preloga, razna događanja u organizaciji udruga s područja Preloga, Smotru folklora i Večer uz tamburicu Kulturne udruge Seljačka sloga Prelog, koncerte i predstave u Domu kulture Grada Preloga. Na kraju konferencije za novinare, gradonačelnik Kolarek osvrnuo se i na povećanje cijene komunalne naknade, istakavši da to nije popularna, ali da je mjera koja je potrebna, ne bi li se održao standard razvoja i uređenja Preloga. Gradonačelnik se dotakao i teme stanogradnje te ponovio poziv svim zainteresiranima za kupnju stana iz Programa POS-a, da se jave i ispune Upitnik o interesu, kako bi se pokazala točna potreba za gradnjom stanova.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.