Now Reading:
Do 20. travnja isplata uskrsnica za umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene branitelje s područja grada Samobora
Full Article 50 second read

Do 20. travnja isplata uskrsnica za umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene branitelje s područja grada Samobora

umirovljenici

Grad Samobor svoje umirovljenike obradovati će uskrsnicama povodom nadolazećeg blagdana. No, osim umirovljenika, uskrsnice će po prvi puta dobiti i osobe s invaliditetom te nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata.

Za isplatu uskrsnica osigurano je 500.000,00 kuna u gradskom proračunu. To je još jedna u nizu socijalnih mjera kojima se nastoji osigurati bolji životni standard za sve građane i potvrditi teza kako je Samobor grad iznimne kvalitete života. 

Iznos uskrsnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu, a iznosi 200,00; 300,00 ili 500,00 kuna. 

Ovim putem obavještavamo umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata s prebivalištem na području grada Samobora, koji imaju mirovinska i druga primanja do 2.000,00 kuna, kako pravo na isplatu uskrsnice ostvaruju svi oni koji su već ranije predali dokumentaciju za isplatu božićnice, a i dalje udovoljavaju propisanim kriterijima.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.