Now Reading:
Do 20. travnja isplata uskrsnica za umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene branitelje s područja grada Samobora
Full Article 50 second read

Do 20. travnja isplata uskrsnica za umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene branitelje s područja grada Samobora

umirovljenici

Grad Samobor svoje umirovljenike obradovati će uskrsnicama povodom nadolazećeg blagdana. No, osim umirovljenika, uskrsnice će po prvi puta dobiti i osobe s invaliditetom te nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata.

Za isplatu uskrsnica osigurano je 500.000,00 kuna u gradskom proračunu. To je još jedna u nizu socijalnih mjera kojima se nastoji osigurati bolji životni standard za sve građane i potvrditi teza kako je Samobor grad iznimne kvalitete života. 

Iznos uskrsnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu, a iznosi 200,00; 300,00 ili 500,00 kuna. 

Ovim putem obavještavamo umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata s prebivalištem na području grada Samobora, koji imaju mirovinska i druga primanja do 2.000,00 kuna, kako pravo na isplatu uskrsnice ostvaruju svi oni koji su već ranije predali dokumentaciju za isplatu božićnice, a i dalje udovoljavaju propisanim kriterijima.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.