Now Reading:
Danas djelomice sunčano, sutra više sunca i iznadprosječno toplo
Full Article 1 minutes read

Danas djelomice sunčano, sutra više sunca i iznadprosječno toplo

varaždin

Malo kiše, pa i u obliku pljuska kojeg može pratiti grmljavina, bit će tijekom četvrtka uglavnom na kopnu, a u južnijim krajevima vjerojatnije u ponedjeljak. No, do tada, i u većem dijelu zemlje, očekuje nas lijepo vrijeme.

Danas u unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a mjestimice je moguća kiša, ponajprije u gorskim predjelima. Na Jadranu pretežno sunčano, ponegdje uz umjerenu naoblaku. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena, podno Velebita i jaka bura, a poslijepodne u Dalmaciji sjeverozapadnjak i zapadnjak, ponegdje i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 °C.

U petak nas očekuje Sunčano i iznadprosječno toplo. Poslijepodne u unutrašnjosti mali dnevni razvoj oblaka. Vjetar slab, sredinom dana mjestimice umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Duž obale će puhati većinom umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, a još ujutro bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 3 do 7, na Jadranu od 10 do 14, a najviša dnevna uglavnom od 18 do 22 °C.

www.sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.