Now Reading:
Savršeno vrijeme za uskrsni vikend – sunčano i toplo
Full Article 1 minutes read

Savršeno vrijeme za uskrsni vikend – sunčano i toplo

prognoza

Kako se približavamo Uskrsu stiže nam i sve ljepše vrijeme. Uz sve više sunca i temperature su sve više izuzev onih jutarnjih. Što se tiče najava za srijedu prevladavat će sunčano uz većinom slab vjetar. Na Jadranu će puhati do umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, ponegdje i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 15 i 20 °C.

Za sutra DHMZ najavljuje i dalje u većini krajeva pretežno sunčano, u Slavoniji, Baranji i Srijemu te na sjevernom Jadranu povremeno uz više oblaka. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice slab mraz. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Duž obale ujutro umjerena, podno Velebita mjestimice i jaka bura, a poslijepodne umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, ponegdje i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na Jadranu od 8 do 13 °C. Najviša dnevna većinom između 16 i 21 °C.

Što se tiče petka i početka vikenda prevladavat će i dalje sunčano uz temperaturu i preko 20 stupnjeva celzijevih na sjeveru Hrvatske. Promjena vremena trebala bi nastupiti početkom radnog dijela idućeg tjedna odnosno u utorak.

www.sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.