Now Reading:
NK Varaždin sumnja u fer igru Dinama – je li Prvenstvo regularno?
Full Article 2 minutes read

NK Varaždin sumnja u fer igru Dinama – je li Prvenstvo regularno?

nk varaždin

NK Varaždin je u posljednjem kolu Druge HNL pobijedio u Zagrebu drugu momčad Dinama 2:1. No, ono što je zasmetalo Varaždince što su u toj momčadi protiv njih istrčala četiri igrača koji praktički dosada nisu odigrali niti jednu utakmicu za drugu momčad već igraju za prvu postavu Modrih. Riječ je o četiri člana prve momčadi – Moru, Majeru, Moharamiju i trećem strijelcu prve HNL – Komnenu Andriću.

Iako je Varaždin pobijedio u toj utakmici pitanje koje se postavlja je li Prvenstvo regularno i jesu li ovakve izmjene i promjene moguće. “Naravno da smo taj potez Dinama shvatili kao ne fer. Tim više jer se borimo sa Šibenikom, a zadnje kolo u jesen u Maksimiru je istrčala jedna momčad koja nije bila adekvatna u ono vrijeme, a sad protiv nas igra takva momčad”, kazao je Stjepan Cvek, predsjednik NK Varaždina.

“Oni imaju na to pravo, naravno, ali dok pogledamo dosadašnji tijek natjecanja – ti igrači nijedanput nisu igrali”, upozorava Cvek.

Iz Dinama na ovu temu nitko nije htio stati pred našu kameru. No iz kluba su poručili da uvrštavanje prvotimaca u drugu momčad nije bila namjera da se napakosti Varaždincima, već čisto odluka trenera Bjelice da da priliku za igru onima koji na prošlom gostovanju u Puli nisu igrali. Uz to, napominju, da je baš dio tih prvotimaca sam od trenera tražio da igra za drugu momčad, kako ne bi izgubili ritam utakmica.” – doznaje Nova TV.

www.sjever.hr/Dnevnik.hr

Input your search keywords and press Enter.