Now Reading:
NK Varaždin sumnja u fer igru Dinama – je li Prvenstvo regularno?
Full Article 2 minutes read

NK Varaždin sumnja u fer igru Dinama – je li Prvenstvo regularno?

nk varaždin

NK Varaždin je u posljednjem kolu Druge HNL pobijedio u Zagrebu drugu momčad Dinama 2:1. No, ono što je zasmetalo Varaždince što su u toj momčadi protiv njih istrčala četiri igrača koji praktički dosada nisu odigrali niti jednu utakmicu za drugu momčad već igraju za prvu postavu Modrih. Riječ je o četiri člana prve momčadi – Moru, Majeru, Moharamiju i trećem strijelcu prve HNL – Komnenu Andriću.

Iako je Varaždin pobijedio u toj utakmici pitanje koje se postavlja je li Prvenstvo regularno i jesu li ovakve izmjene i promjene moguće. “Naravno da smo taj potez Dinama shvatili kao ne fer. Tim više jer se borimo sa Šibenikom, a zadnje kolo u jesen u Maksimiru je istrčala jedna momčad koja nije bila adekvatna u ono vrijeme, a sad protiv nas igra takva momčad”, kazao je Stjepan Cvek, predsjednik NK Varaždina.

“Oni imaju na to pravo, naravno, ali dok pogledamo dosadašnji tijek natjecanja – ti igrači nijedanput nisu igrali”, upozorava Cvek.

Iz Dinama na ovu temu nitko nije htio stati pred našu kameru. No iz kluba su poručili da uvrštavanje prvotimaca u drugu momčad nije bila namjera da se napakosti Varaždincima, već čisto odluka trenera Bjelice da da priliku za igru onima koji na prošlom gostovanju u Puli nisu igrali. Uz to, napominju, da je baš dio tih prvotimaca sam od trenera tražio da igra za drugu momčad, kako ne bi izgubili ritam utakmica.” – doznaje Nova TV.

www.sjever.hr/Dnevnik.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.