Now Reading:
Više od 25.000 posjetitelja proslavilo 5. Lumini rođendan
Full Article 2 minutes read

Više od 25.000 posjetitelja proslavilo 5. Lumini rođendan

franka batelić

Više od 25.000 posjetitelja proslavilo je proteklog vikenda veliki 5. rođendan Trgovačkog centra Lumini, a nakon uzbudljivog subotnjeg programa, u nedjelju je na red došla glumačka ekipa iz hit predstave „Pokopaj me nježno“.

Naime, nakon što su Franka Batelić, Varaždinske mažoretkinje i preslatke plesačice iz Plesnog studija Vindi te Plesnog kluba Plan B začinile subotnji program, nedjeljnu proslavu Lumini rođendana je, uz predstavu, obilježilo izvlačenje dobitnika velike shopping nagradne igre pod vodstvom Jana Kerekeša koji je uz pomoć mališana iz velike ljubičaste nagradne kutije izvukao kupone s imenima dobitnika.

10 sretnika podijelilo je nagradni fond od 10.000 kuna, a svoje poklon bonove moći će iskoristiti u odabranim trgovinama u Lumini centru.

Prije izvlačenja dobitnika, property managerica Lumini centra gospođa Ana Morpurgo uručila je donaciju u iznosu od 7.000 kuna Udruzi Nova Budućnost, nevladinoj udruzi koja u 6 domova obiteljskog tipa na području Republike Hrvatske aktivno provodi program cjelodnevne izvaninstitucionalne skrbi sa smještajem za 60 korisnika. Korisnici su djeca bez adekvatne roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji. Jedan od domova je smješten u Varaždinu, a njemu trenutno živi 11 korisnika u dobi od 6 do 21 godine.

Finale programa proslave pripalo je Kerekesh Teatru i komediji „Pokopaj me nježno“ koja se bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. Provjerena glumačka ekipa na čelu s Janom Kerekešom je punih sat i pola nasmijavala brojnu Lumini publiku i zaradila gromoglasan pljesak.

Iz Trgovačkog centra Lumini zahvaljuju svim posjetiteljima na dolasku i na brojnim primljenim čestitkama.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.