Now Reading:
ČETVRTA NOGOMETNA LIGA VARAŽDIN-ČAKOVEC: Kiks Poleta u Prelogu, Varteks uvjerljiv protiv Novog Marofa
Full Article 2 minutes read

ČETVRTA NOGOMETNA LIGA VARAŽDIN-ČAKOVEC: Kiks Poleta u Prelogu, Varteks uvjerljiv protiv Novog Marofa

nogomet

U pet odigranih utakmica 21. kola Četvrte nogometne lige Varaždin – Čakovec, veliko iznenađenje dogodilo se u Prelogu gdje je domaća Mladost Komet zaustavila zahuktali Polet odigravši 1:1. Izgleda kako su dečki iz Svetog Martina malo opuštenije ušli u utakmicu nakon prošlotjedne pobjede u derbiju protiv Varteksa i to ih je koštalo gubitka dva boda. Polet je poveo preko Ferlina u 33. minuti, a poravnao je Denis Golubić pet minuta prije kraja.

S druge strane Varteks se poigrao sa otpisanim Novim Marofom koji je jedva skupio jedanaest igrača za utakmicu. Dva puta Karić, dva puta Šoštarić, te po jednom Kuhar, Nježić i Šenkiš bili su strijelci u uvjerljivoj 7:0 pobjedi. S ova dva gola Šoštarić je preuzeo vodstvo na listi strijelaca sa 26 golova ispred Medveda iz Poleta koji je postigao 25. A na vrhu prvenstvene ljestvice Varteks i Polet su sada izjednačeni, svaki ima po 48 bodova, međutim Polet ima puno bolju gol razliku.

Dubravka Zagorac spretno i sretno izvukla je bod u Novom Selu Rok gdje je domaći Omladinac promašio nekoliko izglednih prilika. Bednja je na svojem terenu slavila protiv Nedelišća s minimalnih 1:0, a strijelac pobjedonosnog gola za domaće bio je Marin Šinjori u 59. minuti. Ovom pobjedom Bednja je ponovno u igri za prvaka. U međimurskom obračunu, u Murskom Središću, malo iznenađenje priredila je Sloga koja je pobijedila domaći Rudar 1:0.

Rezultati 21. kola 4. lige Vž-Čk: Varteks – Novi Marof 7:0, Bednja – Nedelišće 1:0, Mladost Komet – Polet 1:1, Omladinac – Dubravka/Zagorac 0:0, Rudar – Sloga 0:1. Sutra, 14. travnja, od 16.30 sati igraju: Pušćine – Dinamo (D), Jalžabet – Podravina, Nedeljanec – Međimurec. Trenutni poredak: 1. Polet 48 (+61), 2. Varteks 48 (+48), 3. Bednja 45, 4. Nedelišće 35 itd.

Input your search keywords and press Enter.