Now Reading:
Nevjenčana supruga ga ostavila a on prijeti da će je ubiti – “Nikakve mjere zabrane približavanja neće me u tome spriječiti”
Full Article 50 second read

Nevjenčana supruga ga ostavila a on prijeti da će je ubiti – “Nikakve mjere zabrane približavanja neće me u tome spriječiti”

zatvor

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog 30-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Kako doznajemo u varaždinskom Državnom odvjetništvu postoji sumnja da je 30-godišnjak u travnju 2019. godine u Trnovcu Bartolovečkom, nakon što mu je izvanbračna supruga rekla da želi u potpunosti prekinuti svaku vezu s njim, u više navrata osobno i telefonom joj prijetio da će ubiti nju i onoga s kime će biti.

Prijetio je i da ga nikakve mjere zabrane približavanja neće u tome spriječiti. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 30-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti.

www.sjever.hr/DORH

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.