Now Reading:
Koalicija SDP-a, Reformista i HSU-a prva predala kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora u Varaždinu
Full Article 2 minutes read

Koalicija SDP-a, Reformista i HSU-a prva predala kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora u Varaždinu

reformisti sdp

Predsjednica varaždinske Gradske organizacije Narodne stranke – Reformisti, Natalija Martinčević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Varaždin, Ivan Radočaj i potpredsjednica Gradske organizacije Socijaldemokratske partije, Gordana Marsenić, prvi su danas u Gradskoj vijećnici predali kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora koji se u Varaždinu održavaju 5. svibnja.

U priopćenju se ističe:

„Predstavnici triju stranaka u vrlo pozitivnoj atmosferi najavili su kako će se ova koalicija sastavljena od stranaka sličnih programa i načela boriti za građane počevši od najniže razine, a to su upravo mjesni odbori.
– Od dolaska aktualne gradske vlasti komunikacije s predsjednicima i vijećnicima u mjesnim odborima gotovo nema, a to se sve lomi na leđima naših građana. Sinergijom triju stranaka koje prepoznaju potrebe građana i zajedničkim programima koji su sastavljeni od potreba i mladih i umirovljenika želimo izboriti da naši građani dobiju sve potrebno za lakši i ljepši suživot u mjesnim odborima.


U mjesnim odborima u kojima smo imali predsjednike i zamjenike pokazali smo da znamo raditi, puno stvari smo poboljšali i uredili. Zahvaljujući upravo našim inicijativama puno stvari se i odradilo. Naša svakodnevna komunikacija s građanima pokazuje nam da su građani razočarani i nezadovoljni ovakvim vođenjem grada, a posebno je razočaravajuća činjenica da se dižu nameti koji pogađaju naše obrtnike, umirovljenike, a posebno samačka domaćinstva. Kroz vijećnike u mjesnim odborima koje će izabrati upravo građani upozoravati ćemo na sve što nije dobro, a boriti se da naše inicijative i potrebe građana budu realizirane – istaknula je Martinčević.

Na predaji kandidacijskih lista prisutni su bili i potpredsjednik gradske organizacije Reformista i gradski vijećnik Darko Detelj, potpredsjednik Gradske organizacije stranke i zamjenik župana Robert Vugrin, potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a i županijski vijećnik Luka Zrinski te SDP-ov gradski vijećnik Neven Bosilj.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.