Now Reading:
Koalicija SDP-a, Reformista i HSU-a prva predala kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora u Varaždinu
Full Article 2 minutes read

Koalicija SDP-a, Reformista i HSU-a prva predala kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora u Varaždinu

reformisti sdp

Predsjednica varaždinske Gradske organizacije Narodne stranke – Reformisti, Natalija Martinčević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Varaždin, Ivan Radočaj i potpredsjednica Gradske organizacije Socijaldemokratske partije, Gordana Marsenić, prvi su danas u Gradskoj vijećnici predali kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora koji se u Varaždinu održavaju 5. svibnja.

U priopćenju se ističe:

„Predstavnici triju stranaka u vrlo pozitivnoj atmosferi najavili su kako će se ova koalicija sastavljena od stranaka sličnih programa i načela boriti za građane počevši od najniže razine, a to su upravo mjesni odbori.
– Od dolaska aktualne gradske vlasti komunikacije s predsjednicima i vijećnicima u mjesnim odborima gotovo nema, a to se sve lomi na leđima naših građana. Sinergijom triju stranaka koje prepoznaju potrebe građana i zajedničkim programima koji su sastavljeni od potreba i mladih i umirovljenika želimo izboriti da naši građani dobiju sve potrebno za lakši i ljepši suživot u mjesnim odborima.


U mjesnim odborima u kojima smo imali predsjednike i zamjenike pokazali smo da znamo raditi, puno stvari smo poboljšali i uredili. Zahvaljujući upravo našim inicijativama puno stvari se i odradilo. Naša svakodnevna komunikacija s građanima pokazuje nam da su građani razočarani i nezadovoljni ovakvim vođenjem grada, a posebno je razočaravajuća činjenica da se dižu nameti koji pogađaju naše obrtnike, umirovljenike, a posebno samačka domaćinstva. Kroz vijećnike u mjesnim odborima koje će izabrati upravo građani upozoravati ćemo na sve što nije dobro, a boriti se da naše inicijative i potrebe građana budu realizirane – istaknula je Martinčević.

Na predaji kandidacijskih lista prisutni su bili i potpredsjednik gradske organizacije Reformista i gradski vijećnik Darko Detelj, potpredsjednik Gradske organizacije stranke i zamjenik župana Robert Vugrin, potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a i županijski vijećnik Luka Zrinski te SDP-ov gradski vijećnik Neven Bosilj.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.