Now Reading:
U Zagorju zagovaraju zdravlje kao osnovni pokretač života
Full Article 2 minutes read

U Zagorju zagovaraju zdravlje kao osnovni pokretač života

mjerenje tlaka

U četvrtak će se na prostoru ispred Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, u organizaciji patronažnih sestara Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije održati 13. Sajam zdravlja. Na Sajmu će od 08:00 do 14:00 sati sudjelovati zdravstvene ustanove Krapinsko-zagorske županije, srednje zdravstvene škole, Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata KZŽ te više udruga koje se bave tematikom zdravlja.

Sudionici će biti smješteni na desetak štandova, podijeljenih u četiri tematska kutka: Kutak za mame i bebe, Dječji kutak, Preventivni kutak te Kutak za dušu i tijelo. Za posjetitelje će biti organizirane kontrole tlaka i šećera u krvi, spirometrija, masaže, aromaterapija, TENS terapija…. U Gradskoj knjižnici Krapina će također u 11:30 početi predavanja i radionice na teme: Nasilje u obitelji i nasilje prema ženama; O nenasilju i toleranciji kroz komunikaciju i emocije.

Sajam zdravlja je mjesto susreta osoba koje zagovaraju zdravlje kao osnovni pokretač života. Cilj Sajma je povezati zdravstveni i nezdravstveni sektor, struke i osobe koje neposredno rade na očuvanju i promicanju zdravlja, omogućiti razmjenu znanja, iskustava, vještina i ideja, uz uvažavanje sveobuhvatnosti i interdisciplinarnosti pristupa na unapređenju zdravlja i kvalitete života. Svrha Sajma zdravlja je edukacija, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i promicanje zdravlja.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.