Now Reading:
U Kuštanima u Koprivničko-križevačkoj županiji poginuo motociklist
Full Article 1 minutes read

U Kuštanima u Koprivničko-križevačkoj županiji poginuo motociklist

motor

U srijedu u jutarnjim satima, oko 7.17 sati, u Kuštanima vozač rođen 1999.g. upravljao je motociklom Yamaha zagrebačke registracijske oznake, bez odgovarajuće kategorije upravljanja motociklom. Dolaskom do kbr. 25 prednjom stranom motocikla udario je u priključno vozilo Schwarzmuller koje je bilo priključno za teretno vozilo Mercedes križevačkih registracijskih oznaka, kojim je preko kolnika sa parkirališta upravljao vozač rođen 1981.g.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla. Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola te mu je u Domu zdravlja Križevci vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Očevidne radnje obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Križevci.

O okolnostima prometne nesreće provodit će se daljnje kriminalističko istraživanje, a policijski službenici dostaviti će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Zbog vršenja očevida od 7.45 do 10.40 sati za sav promet bila je zatvorena dionica državne ceste broj 28 u Kuštanima, a promet se odvijao obilazno mjestom Kuštani- Cirkvena-Kenđelovec i obrnuto.

www.sjever.hr Foto arhiva

Input your search keywords and press Enter.