Now Reading:
PROGNOZA: U slijedećih par dana držite kišobrane uz sebe
Full Article 1 minutes read

PROGNOZA: U slijedećih par dana držite kišobrane uz sebe

kisa

U nastavku tjedna u unutrašnjosti i dalje promjenljivo, povremeno s kišom, u srijedu i četvrtak i pljuskovima s grmljavinom.Bit će i dalje promjenljivo, uz povremenu mjestimičnu kišu, gdjekad praćenu i grmljavinom, te većinom relativno toplo, ali od četvrtka u unutrašnjosti ipak ne kao u prvom dijelu ovoga tjedna.

Prema prognozi DHMZ-a danas nas očekuje promjenljivo oblačno i nestabilno te i dalje relativno toplo. Mjestimice kiša, češća na kopnu, a lokalno je moguća i grmljavina. Ujutro na kopnu ponegdje magla. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Duž obale će puhati većinom umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, podno Velebita i bura. Najviša dnevna temperatura od 15 do 20 °C.

Slično vrijeme očekuje nas i sutra. Promjenljivo oblačno, povremeno uz kišu. Mjestimice su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom te obilna oborina, ponajprije u središnjoj Hrvatskoj i u Posavini. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu sjeverozapadni i jugozapadni, popodne na jugu i jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 10, na Jadranu između 10 i 13. Najviša dnevna uglavnom od 15 do 20 °C, u gorju malo niža.

www.sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.