Now Reading:
Masovna tuča mladića na varaždinskom Korzu dobila sudski epilog
Full Article 1 minutes read

Masovna tuča mladića na varaždinskom Korzu dobila sudski epilog

korzo tuča

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin su postupali temeljem objave snimke koja je snimljena od strane građana, te objavljena na društvenim mrežama i u medijima. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 17. veljače oko 6 sati na Trgu kralja Tomislava došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno vike, galame i vrijeđanja između 19-godišnjakinje i 30-godišnjaka.

Tom prilikom, se također njima na isti način vikom, galamom, vrijeđanjem i međusobnim fizičkim obračunom priključilo više muškaraca starosti 16, 21, 25, 23 i 21 godinu. U fizičkom obračunu mladići starosti 16, 21 i 25 godina su zadobili ozljede, te su zatražili medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede su im okvalificirane kao lakše tjelesne.

Protiv svih osumnjičenih policijski službenici podnijeli su Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.
Ovim putem apeliramo na sve građane koji svjedoče nekom narušavanju javnog reda i mira ili neke druge kažnjive radnje, osim snimanja istog, da žurno obavijeste policiju.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.