Now Reading:
Održana sjednica vodstva UDVDR RH Regija „Sjeverna Hrvatska“
Full Article 2 minutes read

Održana sjednica vodstva UDVDR RH Regija „Sjeverna Hrvatska“

udvdr sjever

U prostorima Županijske uprave održana je sjednica vodstva Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Regija „Sjeverna Hrvatska“, kojoj su prisustvovali predsjednici Podružnica UDVDR RH Krapinsko-zagorske, Međimurske, Varaždinske i Bjelovarsko-bilogorske te domaćin Siniša Pavlović, predsjednik Podružnice Koprivničko-križevačke županije.

U ime Koprivničko-križevačke županije okupljene je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je istaknuo dugogodišnju uspješnu suradnju s Udrugom te potporu Županije brojnim značajnim projektima koje Udruga provodi u Županiji, ali i izvan nje, u okviru međunarodne veteranske suradnje. Također je spomenuo i značajan projekt predavanja o Domovinskom ratu u županijskim školama na koji su svi ponosni.

Na sjednici se raspravljalo o aktualnoj problematici, funkcioniranju same udruge u Regiji „Sjeverna Hrvatska“ te su iznesena iskustva i primjeri vezani uz djelovanje podružnica. Nakon rasprava i prijedloga predsjednika podružnica, doneseni su jednoglasni zaključci vezani uz pripreme za održavanje Izborno-izvještajnog sabora UDVDR RH u rujnu 2019. godine i važnim promjenama i dopunama u Statutu UDVDR RH o kojima će se još raspravljati uoči Sabora na razinama podružnica.

Predstojećim promjenama i dopunama Statuta Udruga bi trebala još više ojačati, i kao najmasovnija braniteljska udruga i nadalje že kroz svoje brojne projekte kao i humanitarnom djelatnošću ostati prepoznatljiva kod braniteljske populacije. Na sastanku je predstavljena inicijativa za češće susrete članova UDVDR Regije „Sjeverna Hrvatska“ kako bi se članovi još više zbližili kroz sportske i edukacijske susrete.

Domaćin sjednice, predsjednik Pavlović, uz potpredsjednika Hanžekovića i tajnika Vukovića, na kraju je zahvalio svima na konstruktivnom i uspješnom susretu koji je rezultirao jedinstvenim zaključcima koji će biti proslijeđeni Središnjici u Zagrebu.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.