Now Reading:
Velika pobjeda Dabrova!
Full Article 3 minutes read

Velika pobjeda Dabrova!

dabrovi

Veliku pobjedu ostvarila je varaždinska rukometna mladost. Belko i njegovi Dabrovi slavili su u Sesvetama protiv vodeće momčadi Lige za ostanak i to je rezultat koji ima posebnu težinu. Nevjerojatno je kako su mladi Dabrovi bez imalo respekta, hrabro i puni samopouzdanja ušli u ovu utakmicu. Vodili su od početka do kraja i gotovo niti jednog trenutka nisu posustali. Možda je nekakve neizvjesnosti bilo u prvih dvadesetak minuta, ali kada su pred kraj poluvremena napravili seriju 4:0 i otišli na 14:10 znali smo da to više neće ispustiti. Bez ikakvih problema pobjedu su držali u džepu do kraja utakmice. Svaka čast i treneru Belku koji je uspio, u ovoj nezahvalnoj i nezavidnoj situaciji, održati „tonus“momčadi i uvjeriti je da ima kvalitetu ne samo za ostanak nego i za puno više. Ipak, još je šest kola do kraja i treba polako skupljati bodove.

Alan Belko, trener GRK Varaždin: Od prve do zadnje minute kontrolirali smo utakmicu. Igrači su bili izuzetno motivirani i fokusirani samo na pobjedu. Dali su sve od sebe i stvarno im treba čestitati. Kapetan Vidaček je bio maestralan, postigao je 13 golova, bio je poput lokomotive koja je vukla sve ostale za sobom. Odigrali smo vrhunsku obranu gdje se posebno istako mladi Kaštelan, a svoju dobru dionicu odigrao je i Matić. Sada slijedi pauza u prvenstvu, odmorit ćemo se dva, tri, dana, a onda početi pripreme za nadolazeće utakmice. Rekao sam već, idemo tekmu po tekmu, bod po bod, pobjedu po pobjedu. Sad imamo tri utakmice za redom doma i vjerujem da ćemo osvojiti svih šest bodova.

Sesvete – GRK Varaždin 26:29 (13:16)
Sesvete: Panjan (5), Pranjić (6), Grgurić 1, Šuker, Jelovčić 1, Šehić 2, Ezgeta 1, Perković, Mirosvljević 3, Jurakić, Mihaljević 4, Mršić 2, Kocen 5, Strbad 2, Krešić 3, Gavrić 2.
GRK Varaždin: Meštrić (7), Črnila (1), Špruk 3, Vujović 3, Novak 3, Vojnović 1, Divjak, Hrman, Vidaček 13, Puček, Artić, Tači, Šerić 1, Matić 4, Trojko 1, Kaštelan.
Sedmerci: Sesvete 5/5, Varaždin 4/4.

Rezultati 4. Kola Lige za ostanak: Sesvete – GRK Varaždin 26:29, Zamet – Rudan Labin 21:25, Gorica – Rudar 38:35. Poredak: 1. Sesvete 16, 2. Zamet 16, 3. Rudan 15, 4. Gorica 15, 5. GRK Varaždin 13, 6. Rudar 9.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.