Now Reading:
Nadamo se da ste iskoristili subotu jer stiže kiša i lose vrijeme
Full Article 2 minutes read

Nadamo se da ste iskoristili subotu jer stiže kiša i lose vrijeme

kiša

Sljedeći dani i dalje će na kopnu biti promjenjivi s povremenom kišom, a ponegdje i pljuskovima s grmljavinom. Što se tiče obale, više će oborina biti na sjevernijem dijelu.

Nakon sunčane subote, od nedjelje će ponovno diljem Hrvatske biti promjenjivo, ponegdje i pretežno oblačno. U većini krajeva bit će povremene kiše, ponegdje i u obliku pljuskova s grmljavinom.

Danas umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice kiša i pljuskovi, uz mogućnost grmljavine, na Jadranu i uz njega već od jutra, a do kraja dana i u većem dijelu zemlje. Pljuskovi u Dalmaciji lokalno mogu biti izraženiji. Još prijepodne u središnjim i istočnim predjelima djelomice sunčano, ujutro ponegdje uz maglu. Vjetar slab, a na Jadranu slabo do umjereno jugo, popodne u okretanju na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom između 15 i 20 °C.

Sutra i dalje umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice kiša, a uglavnom na Jadranu i izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu većinom umjeren, na otvorenom moru i jak sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu od 10 do 14, a najviša dnevna većinom između 13 i 18, na istoku Hrvatske i do 21 °C.

www.sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.