Now Reading:
Varaždinska županija sudjelovala na prvom Regionalnom placu na MESAP-u u Nedelišću
Full Article 2 minutes read

Varaždinska županija sudjelovala na prvom Regionalnom placu na MESAP-u u Nedelišću

mesap cacic

Na Regionalnom placu koji se održao danas,6. travnja, na MESAP-u u Nedelišću, Varaždinska županija sudjelovala je sa 12 svojih izlagača. Na ovom prvom ovakvom placu sudjelovalo je 50-tak izlagača s područja Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, a namjere organizatora su da se partnerski uključe i susjedne zemlje Slovenija i Mađarska. 

Vrijedne izlagače posjetili su župan Varaždinske županije Radimir Čačić i predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević. Župan Čačić u svom je obraćanju istaknuo kako Varaždinska županija daje podršku ovom inovativnom projektu kao što je Regionalni plac.  

– U nekim svjetskim razmjerima ovakvi sajmovi nisu nepoznanica, no nažalost kod nas jesu i bilo bi dobro da učimo i dobro je da učimo i da imamo više ovakvih prilika za izlaganja. Važno je da okupljamo male proizvođače i da im damo priliku da se promoviraju. Isto tako, važno je da koristimo kratke lance prehrane i u školama i u bolnicama. Vidimo da su to prepoznali ugostitelji, svijest građana se podigla oko korištenja zdravih namirnica i drago nam je da smo danas ovdje i da su naši izlagači ovdje najbrojniji nakon domaćina. – rekao je župan Čačić. 

www. sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.