Now Reading:
Nevistić: Znamo se nositi s pritiskom
Full Article 2 minutes read

Nevistić: Znamo se nositi s pritiskom

nevistic

Sjajni mladi vratar Ivan Nevistić po završetku prošle sezone neočekivano je napustio Varaždin i vratio se u Rijeku koja pak ga je odmah posudila slovenskom prvoligašu Muri. Međutim, u šest mjeseci koliko je tamo proveo, nije se baš „nabranio“. Ove zime vratio se tamo gdje mu je bilo najljepše.


 Vratio sam se doma, tu se najbolje osjećam i to je sigurno bolja opcija nego da sam opet negdje otišao na posudbu. Potpuno sam koncentriran na momčad i na zadatak koji je pred nama, a to je Prva liga. Nadam se kako ćemo je ove godine izboriti bez kvalifikacija
Puno se govori o pritisku koji je svaku utakmicu prisutan pred njim i pred njegovim suigračima.


– Naučili smo s time živjeti, a oni koji to ne mogu podnijeti nemaju što tražiti u svlačionici. Danas nas čeka Solin koji se bori za ostanak. Bit će sigurno jako motivirani, ovog proljeća igraju dobro, vrlo su čvrsti, ali to nas ne zanima. Bolji smo i kvalitetniji, a to ćemo pokazati i na terenu – kratko je današnju utakmicu najavio Ivan Nevistić.


Utakmica Varaždin – Solin počinje u 16.30 sati, a u ostalim današnjim utakmicama sastaju se: Kustošija – Dinamo II, Dugopolje – Zadar, Lučko – Međimurje. Sutra, 7. travnja, igraju BSK i Hrvatski Dragovoljac, a u ponedjeljak, 8. travnja, Hajduk II i Osijek II. Jučer su u šokantnoj utakmici Sesvete i Šibenik odigrali 0:0. Sesvećanii su sa tri igrača manje, koji su isključeni pred kraj utakmice, izdržali sve nalete Šibenčana koji su u 87. minuti promašili i jedanaesterac. Ukoliko Varaždin danas pobijedi približit će se Šibeniku na samo bod zaostatka.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.