Now Reading:
Daliću još jedno priznanje. Ovoga puta iz ruku novinara
Full Article 1 minutes read

Daliću još jedno priznanje. Ovoga puta iz ruku novinara

U Zagrebu je održana svečanost dodjele godišnjih nagrada i priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) na kojoj je za novinara godine proglašen Dražen Antolić, nagradu za životno djelo dobio je Anton Samovojska, a posebno priznanje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Varaždinac Zlatko Dalić – prenosi Jutarnji.hr.

Posebno priznanje HZSN-a za suradnju s medijima zaslužio je Zlatko Dalić, koji je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom kreirao senzaciju na Svjetskom prvenstvu, ali i ujedinio cijelu naciju. Dalić je svojim primjerom skromnosti i poniznosti privukao velike simpatije javnosti, a od prvog dana mandata uspostavio je kvalitetan odnos s medjima, da bi u suradnji sa Sportskim novostima i nagrađenim Antolićem napisao knjigu “Rusija naših snova“, zbog čega su i Sportske novosti dobile priznanje za izdavaštvo.

“Jako sam ponosan na našu suradnju s medijima, posebice na Svjetskom prvenstvu i nadam se da će se ta suradnja nastaviti. Mi ćemo prihvatiti svaku kritiku, ali samo da je dobronamjerna”, kazao je Dalić, koji je priznanje dobio iz ruku predsjednika Međunarodne udruge sportskih novinara (AIPS) Giannija Merla.

www.sjever.hr/Jutarnji.hr

Input your search keywords and press Enter.