Now Reading:
Udruga skup za Zagorje- Poslovni klub građanima organizirala Dan zdravlja u Krapinskim Toplicama
Full Article 2 minutes read

Udruga skup za Zagorje- Poslovni klub građanima organizirala Dan zdravlja u Krapinskim Toplicama

skup za zagorje

Po prvi puta,u Krapinskim Toplicama održan je događaj pod nazivom DAN ZDRAVLJA u Krapinskim Toplicama, kojim je obilježen Svjetski dan zdravlja.

Organizator ovog događanja je Udruga Skup za Zagorje – Poslovni klub , gospodarski subjekti iz oblasti turizma zdravlja Krapinskih Toplica , općina Krapinske Toplice, a uz medijsko pokroviteljstvo Radija Kaj.

U klinici Akromion, građani su mogli provjeriti stanje zglobova, u klinici za kardiovaskulane bolesti Magdalena, pregled srca, u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, gustoću kostiju, a u hotelu Villa Magdalena masažu tijela.

Za stotinjak građana organiziran je slobodan ulaz u Vodeni park Aqua Vivae, a za sve ostale, popust na cijene ulaznica za Vodeni park tijekom cijelog dana.

Na konferenciji za medije, predsjednik Udruge Skup za Zagorje-Poslovni klub, Dragutin Kamenski, zahvalio je svim sudionicima ovog događanja na uključivanju, naglasivši kako će ovo događanje uz obilježavanje Svjetskog dana zdravlja, s besplatnim korištenjem medicinskih usluga postati tradicionalno.

Ravnatelj Klinike za traumatologiju i ortopediju Akromion, prof.dr.sc. Nikola Čičak, naglasio je kako su Krapinske Toplice jedino mjesto u Hrvatskoj koje ima tri osnovna segmenta za razvoj turizma zdravlja, bolnicu, lječilište i wellness.

Načelnik općine, Ernest Svažić, istaknuo je kako je ovo događanje dokaz da suradnja privatnog i javnog sektora zaista funkcionira.

Najavljen je i stručni skup o perspektivama razvoja Krapinskih Toplica, na koji će biti pozvani respektabilni stručnjaci iz oblasti turizma kao i potencijalni investitori koji će se održati 13. lipnja ove godine u Villi Magdaleni, u organizaciji Udruge Skup za Zagorje – Poslovni klub.

m.sopek/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.