Now Reading:
Udruga skup za Zagorje- Poslovni klub građanima organizirala Dan zdravlja u Krapinskim Toplicama
Full Article 2 minutes read

Udruga skup za Zagorje- Poslovni klub građanima organizirala Dan zdravlja u Krapinskim Toplicama

skup za zagorje

Po prvi puta,u Krapinskim Toplicama održan je događaj pod nazivom DAN ZDRAVLJA u Krapinskim Toplicama, kojim je obilježen Svjetski dan zdravlja.

Organizator ovog događanja je Udruga Skup za Zagorje – Poslovni klub , gospodarski subjekti iz oblasti turizma zdravlja Krapinskih Toplica , općina Krapinske Toplice, a uz medijsko pokroviteljstvo Radija Kaj.

U klinici Akromion, građani su mogli provjeriti stanje zglobova, u klinici za kardiovaskulane bolesti Magdalena, pregled srca, u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, gustoću kostiju, a u hotelu Villa Magdalena masažu tijela.

Za stotinjak građana organiziran je slobodan ulaz u Vodeni park Aqua Vivae, a za sve ostale, popust na cijene ulaznica za Vodeni park tijekom cijelog dana.

Na konferenciji za medije, predsjednik Udruge Skup za Zagorje-Poslovni klub, Dragutin Kamenski, zahvalio je svim sudionicima ovog događanja na uključivanju, naglasivši kako će ovo događanje uz obilježavanje Svjetskog dana zdravlja, s besplatnim korištenjem medicinskih usluga postati tradicionalno.

Ravnatelj Klinike za traumatologiju i ortopediju Akromion, prof.dr.sc. Nikola Čičak, naglasio je kako su Krapinske Toplice jedino mjesto u Hrvatskoj koje ima tri osnovna segmenta za razvoj turizma zdravlja, bolnicu, lječilište i wellness.

Načelnik općine, Ernest Svažić, istaknuo je kako je ovo događanje dokaz da suradnja privatnog i javnog sektora zaista funkcionira.

Najavljen je i stručni skup o perspektivama razvoja Krapinskih Toplica, na koji će biti pozvani respektabilni stručnjaci iz oblasti turizma kao i potencijalni investitori koji će se održati 13. lipnja ove godine u Villi Magdaleni, u organizaciji Udruge Skup za Zagorje – Poslovni klub.

m.sopek/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.