Now Reading:
SDP i Reformisti idu zajedno na izbore u Varaždinu. Hoće li Čehok, nakon lokalnih izbora, i ovoga puta samostalno sa nezavisnim listama na izbore za Vijeća mjesnih odbora?
Full Article 1 minutes read

SDP i Reformisti idu zajedno na izbore u Varaždinu. Hoće li Čehok, nakon lokalnih izbora, i ovoga puta samostalno sa nezavisnim listama na izbore za Vijeća mjesnih odbora?

izbori

Varaždin prije izbora za EU parlament očekuju i izbori za Vijeća mjesnih odbora koji će se održati 05. idućeg mjeseca. Iako se radi o najmanje zanimljivim izborima u Hrvatskoj u Varaždinu su oni uvijek bili prilika strankama da pokažu svoju snagu. Na ovim izborima svoju zajedničku snagu žele pokazati Reformisti i SDP. Naime, oni će zajedno na izbore a sporazum o tome u petak će potpisati predsjednica varaždinske organizacije Refomristi Natalija Martinčević i predsjednik varaždinskog SDP-a Miroslav Marković. To je inače prva javna suradnja za predstojeće izbore nekih od stranaka.

Ostaje za vidjeti hoće li se i neke druge stranke odlučiti za suradnju ili će ići samostalno. U konačnici očekuje se i potez aktualnog gradonačelnika Ivana Čehoka koji je sa svojom listom građana ostvario najbolji rezultat na posljednjim lokalnim izborima za Gradsko vijeće 2017. Hoće li i ovoga puta izaći sa nezavisnom listom za Vijeća mjesnih odobra, što će HNS i HDZ, ali i ostale stranke saznat ćemo uskoro. Ponavljamo izbori će se održati 05. svibnja.

s.kalajdžija/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.