Now Reading:
Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu
Full Article 2 minutes read

Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu

dom draskovec

Grad Prelog je krajem prošle godine podnio Zahtjev za potporu na LAG Natječaj za provedbu mjere 3P1-M1 iz Lokalne razvojne strategije LAG-a naziva „Razvoj i modernizacija društvene infrastrukture“.

Ovih dana stigla je Odluka o odabiru projekta „Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu“, kojom je isti odabran od strane Upravnog odobra LAG-a Mura – Drava za dodjelu potpore u iznosu od 296.500,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta je 360.028,75 kuna s PDV-om,

Grad Prelog je zatražio potporu u iznosu od 297.600,00 kuna, intenziteta 90% od prihvatljivih troškova, dok će razliku financirati iz vlastitih proračunskih sredstava. Sredstva potpore osiguravaju se iz proračuna Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske, od čega EU sudjeluje s 90%, a Republika Hrvatska s 10%.

Grad je zadovoljio sve propisane uvjete LAG Natječaja te su mu dodijeljena 52 boda čime je zauzeo prvo mjesto na Rang listi. Cilj projekta je rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu, prostorija nogometnog kluba, sukladno Građevinskoj dozvoli, a obuhvaća rekonstrukciju, dogradnju te poboljšanje energetskih svojstava postojeće građevine, sanaciju krovišta te formiranje dviju novih nadstrešnica, čime bi se zgrada funkcionalno povezala i omogućila kvalitetnije korištenje prostora.

Projekt će se provoditi u trajanju od 12 mjeseci, a sa samim projektom i izvođenjem radova započeti će se neposredno nakon potpisivanja Ugovora o sufinanciranju i provedenog postupka nabave.

sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.