Now Reading:
Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu
Full Article 2 minutes read

Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu

dom draskovec

Grad Prelog je krajem prošle godine podnio Zahtjev za potporu na LAG Natječaj za provedbu mjere 3P1-M1 iz Lokalne razvojne strategije LAG-a naziva „Razvoj i modernizacija društvene infrastrukture“.

Ovih dana stigla je Odluka o odabiru projekta „Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu“, kojom je isti odabran od strane Upravnog odobra LAG-a Mura – Drava za dodjelu potpore u iznosu od 296.500,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta je 360.028,75 kuna s PDV-om,

Grad Prelog je zatražio potporu u iznosu od 297.600,00 kuna, intenziteta 90% od prihvatljivih troškova, dok će razliku financirati iz vlastitih proračunskih sredstava. Sredstva potpore osiguravaju se iz proračuna Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske, od čega EU sudjeluje s 90%, a Republika Hrvatska s 10%.

Grad je zadovoljio sve propisane uvjete LAG Natječaja te su mu dodijeljena 52 boda čime je zauzeo prvo mjesto na Rang listi. Cilj projekta je rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu, prostorija nogometnog kluba, sukladno Građevinskoj dozvoli, a obuhvaća rekonstrukciju, dogradnju te poboljšanje energetskih svojstava postojeće građevine, sanaciju krovišta te formiranje dviju novih nadstrešnica, čime bi se zgrada funkcionalno povezala i omogućila kvalitetnije korištenje prostora.

Projekt će se provoditi u trajanju od 12 mjeseci, a sa samim projektom i izvođenjem radova započeti će se neposredno nakon potpisivanja Ugovora o sufinanciranju i provedenog postupka nabave.

sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.