Now Reading:
Objavljen Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran za 2019. godinu
Full Article 2 minutes read

Objavljen Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran za 2019. godinu

kckzz slika

Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran biti će otvoren od 01. do 30. travnja 2019. godine.

Na javni poziv mogu se javiti organizacije koje provode međunarodni projekt u koji su kao partneri uključene minimalno tri organizacije iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 12 regija članica Saveza koje obuhvaćaju Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Karlovačku, Primorsko-goransku, Istarsku županiju, austrijske pokrajine – Koruška, Štajerska i Gradišće, Vas iz Mađarske te Republiku Sloveniju.

Zainteresirani prijavitelji moći će svoj projektni prijedlog prijaviti na aplikacijskom obrascu objavljenom na službenoj web stranici Saveza Alpe Jadran putem nadležnih TCP-a (Tematskih koordinacijskih točaka) koje obuhvaćaju područja: Umjetnost i kultura, Prevencija nepogoda, Gospodarstvo, Energija i okoliš, Jednake mogućnosti, Europa, Zdravstvo, Visoko obrazovanje, Inkluzija, Cjeloživotno učenje, Ruralni razvoj i etnička baština, Sport i Turizam.

U Smjernicama za provedbu projekata financijski podržanih od strane saveza Alpe Jadran (Implementation Guidelines for Projects Financially Supported by the AAA), mogu se pronaći informacije o uvjetima koje projekti moraju zadovoljavati da bi bili prihvatljivi, koje su objavljene u prilogu obrasca projektne aplikacije.

Sastanak Upravnog odbora Saveza Alpe Jadran održati će se tijekom mjeseca svibnja te će se na njemu odlučivati o projektnim prijedlozima koji će biti odobreni za sufinanciranje.

Pozivaju se sve zainteresirane organizacije na području Koprivničko-križevačke županije koje planiraju provedbu projekta koji je u skladu s kriterijima Saveza Alpe Jadran, da prijave svoje projektne prijedloge.

Udruge koje ostvare financiranje svojih projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran u okviru Tematske koordinacijske točke TCP Ruralni razvoj i etnička baština koja je u nadležnosti Koprivničko-križevačke županije, imaju mogućnost ostvariti i sufinanciranje od strane Koprivničko-križevačke županije putem javnog poziva koji će biti raspisan tijekom mjeseca svibnja.

sjever.hr/kckzz.hr

Input your search keywords and press Enter.