Now Reading:
U Varaždinu održana “Tajna večera” mladih poduzetnika – doznajte o čemu se radi
Full Article 2 minutes read

U Varaždinu održana “Tajna večera” mladih poduzetnika – doznajte o čemu se radi

tajna večera

Prošlog tjedna održana je druga „Tajna večera“ u Varaždinu, ovog puta za goste VOOGLE konferencije koju organizira Tehnološki park Varaždin. Podsjetimo, organizatori ovog događaja su troje poslovnih suradnika i prijatelja – Alenka Čović, vlasnica obrta FLAVO, Ivan Todorović, direktor poduzeća IT Media d.o.o. i Hrvoje Selec, tajnik udruge Filmsko-kreativni studio VANIMA.

-S obzirom na to da naša poduzeća rade u sklopu Tehnološkog parka Varaždin, te kako je cilj naših tajnih večera spajanje ljudi, odnosno zbližavanje djelatnika u turizmu, poduzetnika, freelancera, kreativaca, a sve kako bismo svi zajedno kroz razgovor i ugodno druženje kreirali nove ideje i potaknuli suradnju, odlučili smo ugostiti zanimljive kreativce i predavače iz Chicaga, te organizatore VOOGLE konferencije. Na prijedlog direktora Tehnološkog parka Varaždin, Karla Kukeca koji je bio gost naše prve večere, prihvatili smo ovaj izazov te se potrudili da i ova tajna večera bude doživljaj za pamćenje – rekao je Ivan Todorović, jedan od organizatora.

Kao što smo i najavili nakon prve večere održane sredinom prosinca prošle godine da ćemo organizirati drugu na proljeće, suradnja s organizatorima VOOGLE konferencije bila je idealna prilika za to. Tako smo gostima večere pripremili zanimljivo upoznavanje Varaždina kroz turu Varaždinskih coprnica, a na samoj večeri probali su gastronomske specijalitete koji predstavljaju autohtone Okuse varaždinskog kraja.

Sve to ne bi bilo moguće bez vrhunskog osoblja Restorana Minerva i njihove menadžerice hrane i pića Ljerke Šebečić. To je prepoznala i Varaždinska županija koja potiče gastronomsku ponudu našeg kraja, a upravo u svrhu jačanja turizma na našem području. Goste je u atriju Varaždinske županije riječima dobrodošlice uz organizatore dočekala i posebna savjetnica župana Varaždinske županije Natalija Martinčević – rekao je Hrvoje Selec.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.