Now Reading:
U Varaždinu održana “Tajna večera” mladih poduzetnika – doznajte o čemu se radi
Full Article 2 minutes read

U Varaždinu održana “Tajna večera” mladih poduzetnika – doznajte o čemu se radi

tajna večera

Prošlog tjedna održana je druga „Tajna večera“ u Varaždinu, ovog puta za goste VOOGLE konferencije koju organizira Tehnološki park Varaždin. Podsjetimo, organizatori ovog događaja su troje poslovnih suradnika i prijatelja – Alenka Čović, vlasnica obrta FLAVO, Ivan Todorović, direktor poduzeća IT Media d.o.o. i Hrvoje Selec, tajnik udruge Filmsko-kreativni studio VANIMA.

-S obzirom na to da naša poduzeća rade u sklopu Tehnološkog parka Varaždin, te kako je cilj naših tajnih večera spajanje ljudi, odnosno zbližavanje djelatnika u turizmu, poduzetnika, freelancera, kreativaca, a sve kako bismo svi zajedno kroz razgovor i ugodno druženje kreirali nove ideje i potaknuli suradnju, odlučili smo ugostiti zanimljive kreativce i predavače iz Chicaga, te organizatore VOOGLE konferencije. Na prijedlog direktora Tehnološkog parka Varaždin, Karla Kukeca koji je bio gost naše prve večere, prihvatili smo ovaj izazov te se potrudili da i ova tajna večera bude doživljaj za pamćenje – rekao je Ivan Todorović, jedan od organizatora.

Kao što smo i najavili nakon prve večere održane sredinom prosinca prošle godine da ćemo organizirati drugu na proljeće, suradnja s organizatorima VOOGLE konferencije bila je idealna prilika za to. Tako smo gostima večere pripremili zanimljivo upoznavanje Varaždina kroz turu Varaždinskih coprnica, a na samoj večeri probali su gastronomske specijalitete koji predstavljaju autohtone Okuse varaždinskog kraja.

Sve to ne bi bilo moguće bez vrhunskog osoblja Restorana Minerva i njihove menadžerice hrane i pića Ljerke Šebečić. To je prepoznala i Varaždinska županija koja potiče gastronomsku ponudu našeg kraja, a upravo u svrhu jačanja turizma na našem području. Goste je u atriju Varaždinske županije riječima dobrodošlice uz organizatore dočekala i posebna savjetnica župana Varaždinske županije Natalija Martinčević – rekao je Hrvoje Selec.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.