Now Reading:
Trgovački centar Lumini nadomak Varaždina slavi svoj peti rođendan. Na proslavu stiže i Franka Batelić
Full Article 2 minutes read

Trgovački centar Lumini nadomak Varaždina slavi svoj peti rođendan. Na proslavu stiže i Franka Batelić

lumini

Lumini slavi svoj veliki peti rođendan! 13. i 14. travnja svakako rezervirajte za Trgovački centar Lumini, brojne sadržaje i iznenađenja te proslavite s njima peti rođendan.
Očekuju vas popusti, velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti 5.000 kuna, radionice i nastup Plesnog kluba Plan B u igraonici Twister od 11 sati te nastupi Varaždinskih mažoretkinja i Plesnog studija Vindi u 17 sati. Uz Lumini tortu, kao šećer na kraju subotnje proslave, ne propustite koncert poznate Franke Batelić i njenog benda.

U nedjelju, 14. travnja je na redu izvlačenje sretnog dobitnika velike nagradne igre u 18 sati i predstava “Pokopaj me nježno” Kerekesh Teatra!

Proslavi 5. rođendan i osvoji 5.000 kn

Od 01. do 14. travnja sudjelujte u velikoj nagradnoj igri centra Lumini i osvojite jednu od čak 10 vrijednih shopping nagrada. Najsretniji dobitnik će osvojiti shopping u vrijednosti od 5.000 kn! Druga nagrada donosi 1.000 kn shoppinga, a ostalih 8 poklon bon u iznosu od 500 kn. Svi poklon bonovi mogu se iskoristiti u odabranim trgovinama u centru Lumini.

Kako sudjelovati?

Ostvarite kupnju u vrijednosti od 200 kn u centru Lumini, popunite kupon svojim podacima i osvojite vrijedne nagrade. Ispunjen kupon (koji dobijete na mjestu kupovine u centru Lumini) je potrebno, uz predočenje računa, ovjeriti na info pultu i ubaciti u nagradni bubanj. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u nedjelju, 14. travnja 2019 godine u 18.00 sati.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.