Now Reading:
Trgovački centar Lumini nadomak Varaždina slavi svoj peti rođendan. Na proslavu stiže i Franka Batelić
Full Article 2 minutes read

Trgovački centar Lumini nadomak Varaždina slavi svoj peti rođendan. Na proslavu stiže i Franka Batelić

lumini

Lumini slavi svoj veliki peti rođendan! 13. i 14. travnja svakako rezervirajte za Trgovački centar Lumini, brojne sadržaje i iznenađenja te proslavite s njima peti rođendan.
Očekuju vas popusti, velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti 5.000 kuna, radionice i nastup Plesnog kluba Plan B u igraonici Twister od 11 sati te nastupi Varaždinskih mažoretkinja i Plesnog studija Vindi u 17 sati. Uz Lumini tortu, kao šećer na kraju subotnje proslave, ne propustite koncert poznate Franke Batelić i njenog benda.

U nedjelju, 14. travnja je na redu izvlačenje sretnog dobitnika velike nagradne igre u 18 sati i predstava “Pokopaj me nježno” Kerekesh Teatra!

Proslavi 5. rođendan i osvoji 5.000 kn

Od 01. do 14. travnja sudjelujte u velikoj nagradnoj igri centra Lumini i osvojite jednu od čak 10 vrijednih shopping nagrada. Najsretniji dobitnik će osvojiti shopping u vrijednosti od 5.000 kn! Druga nagrada donosi 1.000 kn shoppinga, a ostalih 8 poklon bon u iznosu od 500 kn. Svi poklon bonovi mogu se iskoristiti u odabranim trgovinama u centru Lumini.

Kako sudjelovati?

Ostvarite kupnju u vrijednosti od 200 kn u centru Lumini, popunite kupon svojim podacima i osvojite vrijedne nagrade. Ispunjen kupon (koji dobijete na mjestu kupovine u centru Lumini) je potrebno, uz predočenje računa, ovjeriti na info pultu i ubaciti u nagradni bubanj. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u nedjelju, 14. travnja 2019 godine u 18.00 sati.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.